vitiani írta:Meddig is lehet leadni a dolgozatot? ezen az új honlapon nem találom az időrendet...

Skywalker írta:De lesz III-as, csak 1 év múlva.brekk írta:Skywalker írta:Nekem meg a TO-s nénim annakidején a lelkemre kötötte a III. évfolyamot.Na ők is szokás szerint nagyon megbízhatóak.
![]()
![]()
Amúgy a III.-at mindenképpp megkezded, mert a védés idején már 1-2 hét eltelik a suliból...
igen, de ha visszadobjak, akkor passziv felev. ugyhogy az meg nem olyan biztos, hogy vki III.-os leszSőt az asszem akkor passzív év, mert tavasszal sem iratkozhat be.

Tracy írta:vitiani írta:Meddig is lehet leadni a dolgozatot? ezen az új honlapon nem találom az időrendet...
én 27-nél nem húznám tovább.

MrKuti írta:Tracy írta:vitiani írta:Meddig is lehet leadni a dolgozatot? ezen az új honlapon nem találom az időrendet...
Nem 8-a a határidő?
nojesz írta:Sziasztok!
Szerintetek maximum mennyit lehet írni?
Köszönöm!

MrKuti írta:Tracy írta:vitiani írta:Meddig is lehet leadni a dolgozatot? ezen az új honlapon nem találom az időrendet...
Nem 8-a a határidő?
lOl rosszat idéztem be, de igen szept. 8. 17 óráig lehet leadni, én ezt arra írtam, hogy a terjedelemben meddig lehet max elmenni...a sok halucinogén, én már korábban is azt láttam, hogy jót idéztem... 

oRtegA írta:Az indexbe a "A szakmai gyakorlat megnevezése" részbe beírtátok a cég nevét is a "nyári szakmai gyakorlat"-on kívül?

bimbi_89 írta:Sziasztok!
Ugye jól emlékszem, hogy a dolgozatot 1,5-es sorközzel kell írni és 12-es betűmérettel!? Erősítsetek meg, hogy így van-e. Köszönöm előre is a választ! Vagy honnan tudom leszedni a formai követelményekhez a dokumentumot? Az új honlaon nem találom...

Rita89 írta:Hali!
Újrafelvételiztem, de nyáron elmentem gyakorlatra. Viszont semmi köze nincs a szakomhoz a munkának,és kb a dolgozatot se nagyon tudom így megírni. Akkor jövőre újra el kell mennem, vagy hogy működik ez?

Mali23 írta:5.félév megkezdésének,csak egy kis pontosítás,bocsi..
amúgy holnap délután 16óráig kell leadni a DCben!!
no para,én is most vagyok a felénél,meg van pár csoptársam aki ma kezdi el :O :O
remélhetőleg találsz nyílvános adatokat a cégről,ahol melóztál,vagy pl költségvetési szervről,és akkor nem lehetetlen megírni!;)
bevezető részeket,meg csomó szakmai dolgot meg hozzá tudsz tenni az eddig tanultakból,értem ezalatt a számviteli dolgokat,vagy pl én önkormányzatról írok,oda meg közpénzügyek alapjaiból passzol jó pár dolog!
hajráhajrá,még van egy kis időnk!

Mali23 írta:5.félév megkezdésének,csak egy kis pontosítás,bocsi..
amúgy holnap délután 16óráig kell leadni a DCben!!
no para,én is most vagyok a felénél,meg van pár csoptársam aki ma kezdi el :O :O
remélhetőleg találsz nyílvános adatokat a cégről,ahol melóztál,vagy pl költségvetési szervről,és akkor nem lehetetlen megírni!;)
bevezető részeket,meg csomó szakmai dolgot meg hozzá tudsz tenni az eddig tanultakból,értem ezalatt a számviteli dolgokat,vagy pl én önkormányzatról írok,oda meg közpénzügyek alapjaiból passzol jó pár dolog!
hajráhajrá,még van egy kis időnk!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég