Nekem meg a TO-s nénim annakidején a lelkemre kötötte a III. évfolyamot.mlillus írta:az indexbe biztos hogy II.at kell írni. TOs nénim a lelkemre kötötte. jah és azt is, hogy alá ne írjam a sor végén, mert volt aki aláírta az igazoló tanár helyén![]()
én a dogára III.at írtam, de tényleg mindegy, nehogy már ezen akadjanak fenn...
Na ők is szokás szerint nagyon megbízhatóak.

Skywalker írta:Nekem meg a TO-s nénim annakidején a lelkemre kötötte a III. évfolyamot.mlillus írta:az indexbe biztos hogy II.at kell írni. TOs nénim a lelkemre kötötte. jah és azt is, hogy alá ne írjam a sor végén, mert volt aki aláírta az igazoló tanár helyén![]()
én a dogára III.at írtam, de tényleg mindegy, nehogy már ezen akadjanak fenn...Na ők is szokás szerint nagyon megbízhatóak.
![]()
![]()
Amúgy a III.-at mindenképpp megkezded, mert a védés idején már 1-2 hét eltelik a suliból...

CsipiszCsigusz írta:Hello, rajtam kívül van még olyan valaki, akinél a cég még meg sem kapta azt a szerződést vagy mit?

DaNkA írta:CsipiszCsigusz írta:Hello, rajtam kívül van még olyan valaki, akinél a cég még meg sem kapta azt a szerződést vagy mit?
Énis nemrég kaptam meg, itt van a kezemben szóval sokkal előrébb nem vagyok mint te! Le lehet ezt adni még? Bár gondolom mivel még van aki meg se kapta...

Mali23 írta:DaNkA írta:CsipiszCsigusz írta:Hello, rajtam kívül van még olyan valaki, akinél a cég még meg sem kapta azt a szerződést vagy mit?
Énis nemrég kaptam meg, itt van a kezemben szóval sokkal előrébb nem vagyok mint te! Le lehet ezt adni még? Bár gondolom mivel még van aki meg se kapta...
najó,most már megkérdezem!
ti milyen szerződésről beszéltek??
volt egy lap,ugye a szakmai gyak bejelentő,amit le kellett adni aszem június 29ig kb,hol töltöd a gyakorlatod,konzulensed neve,meg ilyenek..ez össz 1oldal volt,amit bevittem anno a DC-be,és kész..
ezen kívűl ti milyen szerződésről beszéltek?
(én önkorinál voltam amúgy)

oRtegA írta:Az a neve, hogy "Együttműködési Megállapodás" és a "... gazdálkodó szerv vállalja, hogy ... 4 hetes szakmai gyakorlatra fogadja a főiskolai kar hallgatóját." meg ilyenek vannak benne.
Két példányban jött + egy tájékoztató és az egyik példányt aláírva a konzulensnek (vagy "Gazdálkodó szerv részéről") kellett visszaküldeni a Diákcentrum címére.

DaNkA írta:oRtegA írta:Az a neve, hogy "Együttműködési Megállapodás" és a "... gazdálkodó szerv vállalja, hogy ... 4 hetes szakmai gyakorlatra fogadja a főiskolai kar hallgatóját." meg ilyenek vannak benne.
Két példányban jött + egy tájékoztató és az egyik példányt aláírva a konzulensnek (vagy "Gazdálkodó szerv részéről") kellett visszaküldeni a Diákcentrum címére.
Naja énis erről beszélek! Tisztelt Diákcentrum le lehet még adni?

DaNkA írta:CsipiszCsigusz írta:Hello, rajtam kívül van még olyan valaki, akinél a cég még meg sem kapta azt a szerződést vagy mit?

De lesz III-as, csak 1 év múlva.brekk írta:Skywalker írta:Nekem meg a TO-s nénim annakidején a lelkemre kötötte a III. évfolyamot.mlillus írta:az indexbe biztos hogy II.at kell írni. TOs nénim a lelkemre kötötte. jah és azt is, hogy alá ne írjam a sor végén, mert volt aki aláírta az igazoló tanár helyén![]()
én a dogára III.at írtam, de tényleg mindegy, nehogy már ezen akadjanak fenn...Na ők is szokás szerint nagyon megbízhatóak.
![]()
![]()
Amúgy a III.-at mindenképpp megkezded, mert a védés idején már 1-2 hét eltelik a suliból...
igen, de ha visszadobjak, akkor passziv felev. ugyhogy az meg nem olyan biztos, hogy vki III.-os lesz
Sőt az asszem akkor passzív év, mert tavasszal sem iratkozhat be. 

Jelenlévő fórumozók: Tocsamicsi valamint 1 vendég