Milan írta:Tsaabee írta:nektek sem jó a neptun?![]()
"runtime error"...
Nem megy mar egy ideje.

szandi írta:Sziasztok!
Az a problémám hogy a neptunban a 2009/10/2 tárgyfelvételnél nem tesz ki egy tantárgyat sem holott a múlthéten már vettem fel tantárgyat!!!Hova fordulhatok ilyen problémával???Előre is köszi a választ!

norii88 írta:Huhh nem tudom jó helyre írok-e, de én azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudok utalni neptunban? addig eljutottam, hogy pénzügyek/befizetések/kiválasztottam a tandíjat, lehetőségek/befizető, stb, és a végén kiírta h kiírás sikeres. ezután?

chris0220 írta:sziasztok!
Eltudná valaki mondani, h neptunon keresztül, hogyan kell utalni vk díjat? Előbb ki kell írni a tételt (ív jogcím kell?) ? és utána? A végén mit kell kinyomtatni?
köszi szépen
Tracy írta:Macsorsi írta:Sajnos béna vagyok ehhez... vki leírná nekem részletesen, hogy hogyan tudom befizetni a 2500-at gazd.matek VK-ra, Neptunon keresztül, átutalással??![]()
először fel kell venned a vizsgát hozzá, majd
pénzügyek- befizetés - tétel kiírása, kiválasztod a kövi félévet, majd a tárygat, és létrehozás asszem...majd mész megint pénzügyek, befizetés, kiválasztod a tételed, majd befizetés, otp-n kerzetsűl...azt már tudod, nem??

chris0220 írta:sziasztok!
Eltudná valaki mondani, h neptunon keresztül, hogyan kell utalni vk díjat? Előbb ki kell írni a tételt (ív jogcím kell?) ? és utána? A végén mit kell kinyomtatni?
köszi szépen

chris0220 írta:Sziasztok!
Hogy tudok beiratkozni a neptunon? Nekem tantárgylistán az elözőféléves tárgyak vannak? Előbb kell bejelentkezni v hogy?
(Már elfelejtettem régen volt)
köszi előre

Mali23 írta:Mekkora királyság már,hogy nem fogadhat üzenetet a TOsom..jeje

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég