zsu91 írta:Az miért van, hogy most leadtam egy 22-ei vizsgát, amit javítóvizsgának írt ki a neptun és amit felvettem helyette 26-ai vizsga azt meg ismétlővizsgának írja ki??
Azt ne nézd, nem számít.
zsu91 írta:Az miért van, hogy most leadtam egy 22-ei vizsgát, amit javítóvizsgának írt ki a neptun és amit felvettem helyette 26-ai vizsga azt meg ismétlővizsgának írja ki??

Nojcsi írta:Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan tudok vizsgát leadni a Neptunban?
Előre is köszönöm a választ!

davidurie írta:Milyen "jó", hogy tettek Neptunba "mikor fogsz kidobódni" visszaszámlálást :-D
(belépés után a név alatt)

csicsu írta:davidurie írta:Milyen "jó", hogy tettek Neptunba "mikor fogsz kidobódni" visszaszámlálást :-D
de ha új helyre kattintassz akkor újrakezdi a 10 percet

davidurie írta:Milyen "jó", hogy tettek Neptunba "mikor fogsz kidobódni" visszaszámlálást :-D
én észre se vettem. Más "regisztrálós" oldalakon is lehetne ilyen, sose tudom, h mennyi az időkorlát.
jázmin írta:davidurie írta:Milyen "jó", hogy tettek Neptunba "mikor fogsz kidobódni" visszaszámlálást :-D
De jóén észre se vettem. Más "regisztrálós" oldalakon is lehetne ilyen, sose tudom, h mennyi az időkorlát.
Nekem viszont eltűntek a "kedvenceim" a neptunban. Másnak is v ez egyedi eset?

Nolyéka írta:Péntekig bezárólag kitűnően működött, az amúgy nem támogatott böngészővel is(régebbi verzió), és mindent meg tudtam benne csinálni,tárgyakat nézegetni stb., csak pont ma, a tárgyfelvételkor viselkedik úgy, hogy nem látom azokat, a dolgokat, amiket kéne . egyszerűen nincsenek menüim - , ez bosszantó. Jó, persze, majd felveszem otthon mozillával, de akkor is roppant érdekes.

Nicolettke írta:Nolyéka írta:Péntekig bezárólag kitűnően működött, az amúgy nem támogatott böngészővel is(régebbi verzió), és mindent meg tudtam benne csinálni,tárgyakat nézegetni stb., csak pont ma, a tárgyfelvételkor viselkedik úgy, hogy nem látom azokat, a dolgokat, amiket kéne . egyszerűen nincsenek menüim - , ez bosszantó. Jó, persze, majd felveszem otthon mozillával, de akkor is roppant érdekes.
Nem vagy vele egyedül, két barátnőm is így járt!!!

Tsaabee írta:nektek sem jó a neptun?![]()
"runtime error"...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég