Oli írta:Gondolom feltűnt egyeseknek, hogy pár napja nem is írtam tereferébe (és nem is terveztem egyáltalán)... oka, hogy van saját fórumom, és inkább ott élem meg minden napjaimat és nem itt. De, valakik elérik azt folyamatosan, hogy ne tudjalak titeket itthagyni, és kezdjem megint "bomlasztani" ezt a kis közösséget... De azt baromira utálom, amikor egyesek a magánéletemben túrkálnak, fikázzák, a munkámat, próbálnak befeketíteni, stb... Szóval Külön köszönet annak az illetőnek, aki ismét elérte azt, hogy OLI itt postoljon egyet...![]()
Asszem kénytelen leszek maradni még egy kis ideig, és elhihetitek, hogy nem hat meg, ha oda kívántok el... eddig sem hatott meg és most sem fog... Meg nekem ne jöjjenek azzal egyesek, hogy senkit sem érdeklek, bla-bla-bla és ne csipogjanak, mert most már elegem van *kedves
*ára... Ha valakit nem érdeklek és ennyire utál, mint ahogyan állítja, akkor nem foglalkozik velem semmilyen formában, de nem... ehelyett még mindig van pár emberke, akik megszállottan követik minden egyes lépésemet, mert nem tudnak nélkülem élni...
És mielőtt megint ocsmány módon valakik elkezdenének a postom miatt beszólogatni, tegyék nyugodtan, de emlékeztetném azt a pár emberkét, hogy várjatok.... nem jut eszembe... mire is?![]()
![]()
Jah... megvan!!!! VAN EGY FÓRUMSZABÁLYZAT NEMDE?! AMIT TI IS TARTSATOK BE ÉS NE SZEGJÉTEK MEG!!!!
Ezúton is megkérem a kedves moderátorokat, hogy még mielőtt kitörölnék a hszt és a topicot konzultálják le velem.
Ha mégis szó nélkül törlik a topicot, vállaja legalább a nevét aki kitörölte, valamit írjon indokot, mint egy rendes fórumon.
ja és ne írjuk le még 1x azokat a dolgokat, amit eddig.

*ára... Ha valakit nem érdeklek és ennyire utál, mint ahogyan állítja, akkor nem foglalkozik velem semmilyen formában, de nem... ehelyett még mindig van pár emberke, akik megszállottan követik minden egyes lépésemet, mert nem tudnak nélkülem élni...
Jah... megvan!!!! VAN EGY FÓRUMSZABÁLYZAT NEMDE?! AMIT TI IS TARTSATOK BE ÉS NE SZEGJÉTEK MEG!!!! 
) és nem egy ilyen emberrel hozott már össze a sors mint Oli. Tipikus deviáns viselkedés amit felesleges is itt kielemezni. És amit breezer kért szerintem tök korrekten megoldható. Bár én a topikot nem törölném csak a hsz-t...

)