Mit tennél ha Moderátor lehetnél?

dolgokról úgy általában, amik nem fértek be máshová
Fórum szabályok
Megkérünk mindenkit, hogy fórummal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit ne itt tegye meg, hanem erre felé, az újfórum vagy a javaslatok témákban.
Köszönjük.

Ha moderátor lehetnél kitiltanád e Olit a fórumról?

igen
41
80%
nem
10
20%

Szavazatok száma : 51

Mit tennél ha Moderátor lehetnél?

HozzászólásSzerző: breezer » 2008. március 27., csütörtök 17:47

Oli írta:Gondolom feltűnt egyeseknek, hogy pár napja nem is írtam tereferébe (és nem is terveztem egyáltalán)... oka, hogy van saját fórumom, és inkább ott élem meg minden napjaimat és nem itt. De, valakik elérik azt folyamatosan, hogy ne tudjalak titeket itthagyni, és kezdjem megint "bomlasztani" ezt a kis közösséget... De azt baromira utálom, amikor egyesek a magánéletemben túrkálnak, fikázzák, a munkámat, próbálnak befeketíteni, stb...  Szóval Külön köszönet annak az illetőnek, aki ismét elérte azt, hogy OLI itt postoljon egyet... :taps :taps Asszem kénytelen leszek maradni még egy kis ideig, és elhihetitek, hogy nem hat meg, ha oda kívántok el... eddig sem hatott meg és most sem fog... Meg nekem ne jöjjenek azzal egyesek, hogy senkit sem érdeklek, bla-bla-bla és ne csipogjanak, mert most már elegem van *kedves  :angel *ára... Ha valakit nem érdeklek és ennyire utál, mint ahogyan állítja, akkor nem foglalkozik velem semmilyen formában, de nem... ehelyett még mindig van pár emberke, akik megszállottan követik minden egyes lépésemet, mert nem tudnak nélkülem élni...

És mielőtt megint ocsmány módon valakik elkezdenének a postom miatt beszólogatni, tegyék nyugodtan, de emlékeztetném azt a pár emberkét, hogy várjatok.... nem jut eszembe... mire is? :hmm :siir :nagyonduhos Jah... megvan!!!!  VAN EGY FÓRUMSZABÁLYZAT NEMDE?! AMIT TI IS TARTSATOK BE ÉS NE SZEGJÉTEK MEG!!!!

Ezúton is megkérem a kedves moderátorokat, hogy még mielőtt kitörölnék a hszt és a topicot konzultálják le velem.
Ha mégis szó nélkül törlik a topicot, vállaja legalább a nevét aki kitörölte, valamit írjon indokot, mint egy rendes fórumon.

ja és ne írjuk le még 1x azokat a dolgokat, amit eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breezer 2008. március 27., csütörtök 17:53-kor.
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

Given: 26 thanks
Received: 20 thanks
Évfolyam: V.

Re: Mit tennél ha Moderátor lehetnél?

HozzászólásSzerző: zakkant » 2008. március 27., csütörtök 23:07

Moderátor vagyok ( nem itt szerencsére :) ) és nem egy ilyen emberrel hozott már össze a sors mint Oli. Tipikus deviáns viselkedés amit felesleges is itt kielemezni. És amit breezer kért szerintem tök korrekten megoldható. Bár én a topikot nem törölném csak a hsz-t...
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel"
http://tagok.hotdog.hu/zakkant
HotDog szerkesztő munkatárs :]
www.hotdog.hu
zakkant
Super Hero
Super Hero

Given: 8 thanks
Received: 16 thanks

HozzászólásSzerző: breezer » 2008. március 27., csütörtök 23:20

zakkant írta:Moderátor vagyok ( nem itt szerencsére :) ) és nem egy ilyen emberrel hozott már össze a sors mint Oli. Tipikus deviáns viselkedés amit felesleges is itt kielemezni. És amit breezer kért szerintem tök korrekten megoldható. Bár én a topikot nem törölném csak a hsz-t...
a hsz-t azért írtam be, hogy ne lehessen azt mondani hogy légből kapott az egész, vagy hogy nehogy hirtelen módosítva legyen az eredeti hsz...
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: zakkant » 2008. március 27., csütörtök 23:25

Kíváncsi lennék arra az 1 szem NEM szavazatra  :lolll
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel"
http://tagok.hotdog.hu/zakkant
HotDog szerkesztő munkatárs :]
www.hotdog.hu
zakkant
Super Hero
Super Hero

Given: 8 thanks

HozzászólásSzerző: kicsihod » 2008. március 28., péntek 0:03

zakkant írta:nem egy ilyen emberrel hozott már össze a sors mint Oli. Tipikus deviáns viselkedés amit felesleges is itt kielemezni.

Nem akarok kötözködni, de amikor még nem baszogatták annyira Olit, akkor te azért jól elcseverésztél vele. De amint sok ember kinyilvánította róla a véleményét, te is beálltál a sorba, és nem is fogalmaztál túl kedvesen.  :Lola
Tényleg nem akarok beleszólni, csak egy észrevétel.  :Lola
kicsihod
Super Member
Super Member

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: zsirfeka » 2008. március 28., péntek 1:07

kicsihod írta:
zakkant írta:nem egy ilyen emberrel hozott már össze a sors mint Oli. Tipikus deviáns viselkedés amit felesleges is itt kielemezni.

Nem akarok kötözködni, de amikor még nem *yx74asdf9*##*ogatták annyira Olit, akkor te azért jól elcseverésztél vele. De amint sok ember kinyilvánította róla a véleményét, te is beálltál a sorba, és nem is fogalmaztál túl kedvesen.  :Lola

szerintem ez több emberről is elmondható
(egyébként bírom az ilyen "nem *díszváza*ségből írom de a *kedves  :angel *a a.nyád üzeneteket"  :D )
( az olyanokat is: "hogy nem rólad írom csak általában ha lenne egy nagyon hasonó ember egy nagyon hasonló szituációban akkor" )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsirfeka 2008. március 28., péntek 1:13-kor.
Ép hardverben ép szoftver.
zsirfeka
Super Member
Super Member

Tartózkodási hely: Margi híd (alatt)/ Deák téri aluljáró metónál balról a 2. telefonfülke
Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Franyek » 2008. március 28., péntek 9:12

Nem kötözködés képpen, de Oli ha téged ennyire idegesít ez a helyzet akkor hogy, hogy még itt vagy? Ezt nem azért mondom, mert el akarlak üldözni, csak ha ilyen netes baromságokon idegesíteném magam, akkor szimplán nem jönnék ide, nem olvasnám. Ha meg van akivel tartanám a kapcsolatot akkor azt megtehetném másiképpen is.
Biztos vagyok benne, hogy minden embernek van egyéb másik x baja. Felesleges még plusz egy dolog...
"Alright, no problem I will do that és Nagy leszek!"
Franyek
Super Member
Super Member

Given: 28 thanks

HozzászólásSzerző: breezer » 2008. március 28., péntek 9:50

L83 írta:Nem ismerem a híres Oli történetét  :kicsihod
hát látod, akkor jól tetted hogy nem szavaztál

L83 írta:A megoldás:
Ha valakinek nem szimpi, akkor miért foglalkozik vele?
Mindenkinek vannak hibái. Minden embert úgy kell elfogadni, amilyen.
Ha nem tudod elfogadni, akkor nem kell "lealacsonyodni az ő szintjére" és kész.
megpróbáltuk nem ment, már augusztus óta itt töltötte az életét...

L83 írta:Ez a szavazásos dolog azért durva, ez gáz, dedós.
Kiváncsi lennék, hogy aki ezt kitalálta, az vajon mennyiben lehet különb ember mint az Oli.
oli szerint csak 3-4-en vannak azok akik utálják, hát most meglátja hogy mennyien is. - elolvastad egyáltalán az első hszt? a kiemelt részt is? oli miatt már többen is törölték magukat...
csak olyan ember mondja ezt hogy dedós és gáz aki nem ismeri az igazi történetet, aki nem jár ide minden nap? vagy ti is?
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: Blueice » 2008. március 28., péntek 10:11

kicsihod írta:

Nem akarok kötözködni, de amikor még nem *yx74asdf9*##*ogatták annyira Olit, akkor te azért jól elcseverésztél vele. De amint sok ember kinyilvánította róla a véleményét, te is beálltál a sorba, és nem is fogalmaztál túl kedvesen.  :Lola

Az elején tényleg volt pár ember akik elvoltak vele, mivel nem az volt h idejött és már mindenki utálta...Szépen folyamatosan kezdték megunni az emberek, később olyanok is, akik először jóban voltak vele. Nekem is volt olyan ember akit először szerettem, aztán később megutáltatta velem magát.
Blueice
Hero Member
Hero Member

Given: 6 thanks
Received: 1 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: I.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: brekk » 2008. március 28., péntek 13:22

L83 írta:Nem ismerem a híres Oli történetét  :kicsihod
ezért nem is szavaztam.

A megoldás:
Ha valakinek nem szimpi, akkor miért foglalkozik vele?
Mindenkinek vannak hibái. Minden embert úgy kell elfogadni, amilyen.
Ha nem tudod elfogadni, akkor nem kell "lealacsonyodni az ő szintjére" és kész.

Ez a szavazásos dolog azért durva, ez gáz, dedós.
Kiváncsi lennék, hogy aki ezt kitalálta, az vajon mennyiben lehet különb ember mint az Oli.

Egy problémát - legyen az magánéleti, munkahelyi - nem újjmutogatásal kell megoldani, még ha csak egy fórumról is van szó. Az életben vannak olyan dolgok, amiket el kell fogadni, még ha nem is tetszik nekünk. A problémákat csak higgadtan lehet megoldani.

na nehogy mar a nyul vigye a vadaszpuskat! nem normalisan viselkedik egy forumon, a forum min. 90%-anak tele van vele a toke es meg mi turjunk, ahelyett, hogy o alkalmazkodik?? ezt ugye te sem gondolod komolyan, vagy valami nagyon nyamnyila ember lehetsz, ha te csak turod a faszsagot. ha igaza lenne, oke, turni kene, de o nem rendeltetesszeruen hasznalja a forumot. szerinted az normalis, ha ennyi embert idegesit vki? akkor olival semmi gond, a tobbi a hibas? tudom, hogy ez az egesz ugy nez ki, hogy a szerencsetlen kis vedtelen olira tamadt ennyi gonosz ember... de mindennek megvan az oka. massal miert nem tortent meg ilyen a forum torteneteben, hm?
nem tudom te miota vagy itt, de osz ota szamos ember megkerte, hogy tegye takarekra magat. szep szoval. hasznalt vmit? egy nagy budos semmit. es most meg teged az sem zavar, hogy nyiltan kijelenti, hogy csakazertis tonkreteszi a forumot? meg hogy bosszubol irkal csak ide, mert tudja, hogy idegesit masokat? te ezt elturod? hat gratulalok.
ZAVAR AMIT CSINAL es ezt nem tudjuk nem eszrevenni (bar tudnank, de sajnos nincs ignore funkcio)!!! en az ignore-ra tippelnek, az lenne a legjobb megoldas. flyxan ne aggodj, mert ugyse reagal mar senki olira, ugyhogy nem is idezne be senki a hozzaszolasait, foleg ha mindenki ignore-ra teszi.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: breezer » 2008. március 28., péntek 16:24

L83 írta:Ez a szavazásos dolog azért durva, ez gáz, dedós.
Kíváncsi lennék, hogy aki ezt kitalálta, az vajon mennyiben lehet különb ember mint az Oli.
ha nem is ismered olit, akkor hogy alkothatsz véleményt a témával kapcsolatban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breezer 2008. március 28., péntek 23:18-kor.
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

Vissza: Általános terefere