- Pénzügy mesterszak
- Számvitel mesterszak
A felvételi vizsgák időpontjai:
- Írásbeli: 2010. május 14.-15.
- Szóbeli: 2010. június 7.-12.

Biszty írta:Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem a többletpontokkal kapcsolatban! Az oké, hogy 3 pont jár a középfokú nyelvvizsgáért, a felsőfokúért pedig 6, de a szakmai (üzleti) középfokú is 3 pont tehát a sima középfokkal egyenértékű?
a választ előre is köszönöm!!
Tracy írta:Biszty írta:Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem a többletpontokkal kapcsolatban! Az oké, hogy 3 pont jár a középfokú nyelvvizsgáért, a felsőfokúért pedig 6, de a szakmai (üzleti) középfokú is 3 pont tehát a sima középfokkal egyenértékű?
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egynyelvű, vagy kétnyelvű nyelvvizsgáért jár többletpont?a választ előre is köszönöm!!

Lucky_Starr írta:Egy újabb kérdésem lenne:
Sikeres nyelvvizsga esetén a pszf-en vissza lehet igényelni a vizsgadíjat, ha kértem róla számlát? Bgf-es nyelvvizsgát tettem.
Üdv.

zsirfeka írta:Azt szeretném kérdezni elsősorban Mézescsuportól (de lehet, hogy ő sem tud még válaszolni rá), hogy az angol nyelven indított alapszakok után várható-e az, hogy a 2010/11-es tanévben már angol nyelvű, levelező számviteli mesterképzések is indulnak? És ha indulnak akkor jelentkezhetnek-e rá azok, akik magyar BA képzésre jártak?
Fontos lenne mielőbb válszt kapnom rá, mert ettől is függhet, hogy jelenkezek-e most mesterképzésre.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég