IDNA88 írta:Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a múlt héten megtartott 3 órán mit mondtak a tanárok, hogy milyen könyvből kell tanulni?

pdw írta:Szamvitel levelezo Msc-nel a Haladó pénzügyi számvitel (HAPS1K0MPZS) targynal masnal sincs kurzus listazva?
A tobbi elvileg mukodik nekem.

Radsailer írta:IDNA88 írta:Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a múlt héten megtartott 3 órán mit mondtak a tanárok, hogy milyen könyvből kell tanulni?
Szia!
Jog: kövekező órára mindenki kap könyvet grátiszba Tanár Úrtól, ha minden igaz.
Stat: irodalomjegyzék lesz, de én egyenlőre stat2-höz használt könyvet tanulom, kisértetiesen hasonló!:)
Haladó vállalati pénzügy terén nem tudok nyilatkozni, mert nekünk még nem volt óránk, csak pénzügyeseknek.
Üdv!!

Sz.Zsuzsi írta:Sziasztok! A változtatások után hány államilag támogatott hely maradt? Erre vonatkozóan nem találtam információkat.

mennyire durva a felvételi?

Én a 2010-es felvételin voltam, szintén mint ex-GM-es. Pénzügy alapjai és vállalkozások pénzügyi alapjai volt az írásbeli, a korábban tanultakat átnézve egész jót lehetett belőle írni. Szóbeli komolytalan, arról kérdeztek, amit elrontottál írásbelin, szakdogáról, szakmai gyakorlatról, szóval tényleg laza. Tavaly nem tudom, de tavalyelőtt adtak 5 pontot a szakmai gyakra, ami szintén jól jön.Lacee írta:milyen véleménnyel vagytok a pénzügy msc-ről? gazdmenesként van keresni valóm ott?mennyire durva a felvételi?
Akkor 67 volt a ponthatár (pontszámom alapján simán bekerültem volna), tavaly már csak 61, és ahogy néztem valamikor felvin, nemcsak 2010-ben, hanem tavaly sem jelentkeztek olyan sokan. Szóval egyáltalán nem irreális GM-ről bekerülni.
Nameg szintén ex-GM-es csoporttársammal is beszéltem, aki ide jár pénzügy msc-re, és egész szépen halad vele. 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég