brekk írta:jaj, te a penzen aggodsz? ugyis kifizeti a munkahelyed.

rockergirl írta:brekk írta:jaj, te a penzen aggodsz? ugyis kifizeti a munkahelyed.
nem hiszem.... miért fizetné? a munkám elvégzéséhez nem szükséges ez a papír.... könyvvizsgáló asszisztens vagyok, nem könyvelő :P

destiny írta:Megvettem két felkészítő könyvet, amit Sisa, Veress, és Kardos írt.
Összesen 12 feladatsor van benne. Mindet végigfutottam, és csak olyan tárgyakból vannak példák, amit mindenki tanult.
Idei kiadás, és nyomatékosan közlik az elején, hogy igyekeztek lefedni az előfordulható típuspéldákat.
Mit gondoltok?
Mivel ez központi vizsga, nem hinném, hogy olyan tárgyak lennének benne, amit a mérlegképes tanfolyamon nem tanítanak...
ha en abbol 35-40 pontot ossze tudok szedni, akkor sokat mondtam. 

mimoza írta:azért szerintem ha könyvvizsgálat területen szeretnél dolgozni hosszabb távon, elég alap a mérlegképes képesítés megszerzése....

rockergirl írta: A felkészüléshez ti milyen szakirodalmat /példatárat / stb-t használtok?

brekk írta:rockergirl írta: A felkészüléshez ti milyen szakirodalmat /példatárat / stb-t használtok?
en a pszfes cuccaimat. a destiny altal emlitett konyvbol meg a szamokat is ismerem csomo feladatbol

Jelenlévő fórumozók: nikirex valamint 0 vendég