Elisabeth001 írta:Tegnap voltam bent és kb. fél órát beszéltem Simon Jánosnéval. Az a lényeg, hogy akinek meg van a záróvizsgája és jelentkezik a mérlegképesre akkor nem kell semmilyen vizsgát tennie, csak befizetnie egy csekket (42.000 Ft) és "automatikusan" megkapja a mérlegképest...
Csekket a továbbképzési központban lehet kérni, és majd oda kell leadni minden lapot legkésőbb febr. 7ig (záróvizsga igazolás másolata, egyéni adatlap, beszámítási kérelem, vizsgamentességi kérelem, a csekk másolata)
Nekem azt ajánlották, hogy éljek ezzel a lehetőséggel, mert a ha a májusi vizsgára jelentkezem akkor már valószínűleg vizsgázni is kell, nem lehet ezt a felmentési kérelmet leadni.
Ha még mindig van kérdés, telefonáljatok be, nagyon segítőkészek
Ha számvitel szakirányos záróvizsgát teljesítettem, akkor 42.000 forintért kapok egy mérlegképest??
Csak nekem hangzik úgy, hogy mintha kimennék az Orczyra venni magamnak egy mérlegképest?? Tök jó, hogy a számviteles diploma ad ilyen pluszt, de ezt egy kicsit igazságtalannak tartom. Fizetek egy kisebb vagyont, hogy kapjak egy papírt. Vagy csak én nem látom ebben az ellenszolgáltatást?

Az Orczyn 30, de a Bizottság rátesz még 12 árrést