De most komolyan. Nem lehetne irni valami illetekesnek? Mert ezt nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoltak. Nem lehet, hogy ez csak valami eliras? 
De most komolyan. Nem lehetne irni valami illetekesnek? Mert ezt nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoltak. Nem lehet, hogy ez csak valami eliras? 

kicsihod írta:Nekem akartok alairast gyujteni?De most komolyan. Nem lehetne irni valami illetekesnek? Mert ezt nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoltak. Nem lehet, hogy ez csak valami eliras?

ja valahogy próbáljuk már meg... nem veszíthetünk már semmit... esetleg a maradék modulokatkicsihod írta:Nekem akartok alairast gyujteni?De most komolyan. Nem lehetne irni valami illetekesnek? Mert ezt nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoltak. Nem lehet, hogy ez csak valami eliras?

mimoza írta:meg az is baj, h hagyományos meg hagyományos közt is különbséget tesznek. miért tudok én kevesebbet annál, aki el mer menni most?
csak en pl. fizetek 9 rugot, hogy legalabb lassak egy vizsgasort. 

brekk írta:mimoza írta:meg az is baj, h hagyományos meg hagyományos közt is különbséget tesznek. miért tudok én kevesebbet annál, aki el mer menni most?
na emiatt ne izgulj, mert ugyis megbukunkcsak en pl. fizetek 9 rugot, hogy legalabb lassak egy vizsgasort.

kicsihod írta:brekk írta:mimoza írta:meg az is baj, h hagyományos meg hagyományos közt is különbséget tesznek. miért tudok én kevesebbet annál, aki el mer menni most?
na emiatt ne izgulj, mert ugyis megbukunkcsak en pl. fizetek 9 rugot, hogy legalabb lassak egy vizsgasort.
Nekünk fizeti a cég!

kicsihod írta:Nem jelentkeztem, mert egyrészt nemrég tudtam meg, hogy tényleg ez az utolsó alkalom, hogy egy vizsgaval megcsinalhatjuk, masreszt azert nem akartam, mert az allamvizsga es a szakdolgozat pont eleg erre felevre.

Jelenlévő fórumozók: nikirex valamint 0 vendég