Akita írta:Szerintem aki végigszenvedi a sulit megérdemli a mérlegképest. Szívtam én eleget elemzéssel meg az összes számviteles tárggyal, szóval szerintem ez a minimum hogy kiváltja a számviteles pszf-es diploma a kis okj-s mérlegképest. Felvenni meg egy munkahelyre nem a papír miatt fognak, de ezt gondolom mindenki tudja.

. Különben is aki komolyan gondolja h ebben a szakmában marad úgysem a papír számít majd hanem amit évek alatt igazi gazdasági eseményekkel szenved majd. Én különösképpen azért örülök mert könyvvizsgálói képzésre akarok menni minél hamarabb és így legalább a papírok ki vannak pipálva márcsak 1 éves szakmai gyak kell.
brekk írta:Akita írta:Szerintem aki végigszenvedi a sulit megérdemli a mérlegképest. Szívtam én eleget elemzéssel meg az összes számviteles tárggyal, szóval szerintem ez a minimum hogy kiváltja a számviteles pszf-es diploma a kis okj-s mérlegképest. Felvenni meg egy munkahelyre nem a papír miatt fognak, de ezt gondolom mindenki tudja.
ja csak mas egy kicsit tobbet szivott ezekkel a targyakkal, mint ti, mert nem ugy tanulta oket, hogy a tananyagot leszukitettek, meg a vizsgan az orai v peldatari feladatokat kapta. es megsem kapja meg a merlegkepest. ez aztan a kibaszas.
akkor a hagyományos képzésesek mit csinálhatak a szenvedés felett? )
breezer írta:ahogy telik az idő úgy esik a színvonal, azt kell mondjam. (már 2005-ben mikor odakerültem mondták hogy könnyítettek, pl bevezették analnál a pontszerzést - persze az első vizsgán ha nem sikerült el is veszítette az ember, de már ez is könnyítés volt pár embernek. aztán a bolognaiban ezen felül nuku szigó; kevesebb anyag....... -- és igenis megszenvedtékakkor a hagyományos képzésesek mit csinálhatak a szenvedés felett? )
5 év múlva meg majd rájönnek a munkaadók hogy a pszfes képzés sem a régi

brekk írta:ja csak mas egy kicsit tobbet szivott ezekkel a targyakkal, mint ti, mert nem ugy tanulta oket, hogy a tananyagot leszukitettek, meg a vizsgan az orai v peldatari feladatokat kapta. es megsem kapja meg a merlegkepest. ez aztan a kibaszas.
no meg az utolso jo par vizsga szinvonalat es a bukasi aranyt tekintve en egyaltalan nem vagyok meggyozodve rola, hogy aki a suliban elvegezte a szukseges targyakat, az megerdemelne ezt a papirt... nagyon nem erdemli meg...
a pm meg amit muvel, egyszeruen nevetseges. eltorli, hogy automatikusan megkapd a diplomaval, aztan kitalalja, hogy egy vizsgaval meglesz, aztan jaj megse, meg kell csinalni az egeszet, most meg mar ingyer odaadja. nagyon okos emberek ulhetnek ott is...
mindegy, a lenyeg, h szart sem er ez a papir (az elmult 1 ev vizsgainak szinvonalat tekintve is ezt mondtam), de ezzel most bebiztositottak, hogy funek-fanak legyen merlegkepese, aki azt sem tudja, hogy mi az az aktiv meg passziv idobeli elhatarolas.

butterfly írta:Helló,
valaki meg tudná mondani 100%-osan, hogy a bolognás számvitel szakon végzett hallgatók megkapják-e a mérlegképest?
csak mert akkor úgy jelentkezne ismerősöm a tanfolyamra!
Előre is köszi!

Hope írta:engem az érdekelne, hogy diploma nélkül meg lehet-e csinálni a tanfolyamot? vagy kötelező rögtön vizsgázni utána...mondjuk nem tudom , hogy vannak vizsgák meg ilyenek...de ilyen lehetőség van?

Szöszke írta:butterfly írta:Helló,
valaki meg tudná mondani 100%-osan, hogy a bolognás számvitel szakon végzett hallgatók megkapják-e a mérlegképest?
Előre is köszi!
Nem kapjuk meg a diplomával, úgyhogy vizsgáznunk kell!
Én úgy tudom, hogy diploma nélkül is lehet csinálni, de akkor nem kapsz semmilyen tárgyból felmentést... de ebben nem vagyok biztos

diamond írta:Szöszke írta:butterfly írta:Helló,
Előre is köszi!
Nem kapjuk meg a diplomával, úgyhogy vizsgáznunk kell!
Én úgy tudom, hogy diploma nélkül is lehet csinálni, de akkor nem kapsz semmilyen tárgyból felmentést... de ebben nem vagyok biztos
Komplex elemzés gyak órán kb. 2 hete azt mondta Bíró Tanár Úr, hogy nemrég volt egy dékáni összejövetel, és ott eldöntötték, hogy a végzett bolognások megkapják automatikusan a mérlegképest is. Valaki javítson ki, ha félreértettem valamit!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég