Pedig bíztam benne, hogy legalább a felkészítő ér valamit. Elég esélytelennek látom így a dolgot... 
Pedig bíztam benne, hogy legalább a felkészítő ér valamit. Elég esélytelennek látom így a dolgot... 

destiny írta:Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor az én olvasatom szerint ez azt jelenti, hogy a hagyományos képzésben végzettek tudása nem ért annyit mint egy bolognais pü-számvitelesé?
Mert ugye az utóbbinak 1 modul, nekünk pedig 4.
![]()
Szuper... 

Boo írta:Na ne már! A bolognaisok, akiknek már nincs szigorlat, meg semmi, kiválthatják egy vizsgával? Nem gondolják, hogy ez így nevetséges?

mimoza írta:hát ez *kedves*a jó....
![]()
nekünk anno még azt ígérték mikor elkezdtük a sulit, h lehet egy vizsgával mérlegképes könyvelői képesítést szerezni, de ha csak egy félévet csúszik valaki akkor már nem is élhet a lehetőséggel. Jó, tudom, h ez nem a suli hibája, de akkor is dühítő.

zsanna írta:mimoza írta:hát ez *kedves*a jó....
![]()
nekünk anno még azt ígérték mikor elkezdtük a sulit, h lehet egy vizsgával mérlegképes könyvelői képesítést szerezni, de ha csak egy félévet csúszik valaki akkor már nem is élhet a lehetőséggel. Jó, tudom, h ez nem a suli hibája, de akkor is dühítő.
na ja, én is ugyanebben a cipőben járok... azt hiszem, így már nincs túl sok értelme megpróbálni

hat nem tom... szerintem ha az osszes targyat, amit tanultunk, full vagnam, akkor lenne kb. valamennyi eselyem atmenni hatvanakarhany szazalekkal. na mindegy, fo az optiimizmus hehe.

Jelenlévő fórumozók: nikirex valamint 0 vendég