Kíváncsi lennék, melyik tanár mesélte el neki. 

)

És hogy van ez, hogy 5 hétig elmélet aztán 6. héttől gyakorlat? A gyakorlat az már kötelező? (meló miatt lenne jó tudni, hogy mennyire kell bejárni rá) Légyszi valaki akinek volt már ez a tárgy írjon némi tapasztalatot
Köszi előre is a segítséget!
Előző félévben összesen egyszer volt katalógus... Na én azon nem lettem felírva (óra felénél leléptemkoani írta:Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani erről a tárgyról? Van katalógus, vagy nem kell bejárni? Ahogy elnéztem azt írták eddig, hogy nem kötelező, de nem túl aktív ez a topicÉs hogy van ez, hogy 5 hétig elmélet aztán 6. héttől gyakorlat? A gyakorlat az már kötelező? (meló miatt lenne jó tudni, hogy mennyire kell bejárni rá) Légyszi valaki akinek volt már ez a tárgy írjon némi tapasztalatot
Köszi előre is a segítséget!
), és semmi bajom nem származott belőle.
Nem muszáj bejárni, de azért valakinek a csoportból (6-7 fős csoport volt tavaly, ez Szilágyi mániája) nem árt ott lennie addig mindenképp, amíg nem lesz prezentációtémátok (bár asszem tavaly sima esszét is be lehetett adni a jegyért, így nem kellett prezentálni). Amúgy hasonló dolgokat tanultunk marketing alapjaiból is.

b23 írta:Csoportos beadandó van, ugyanazokkal a csoportokkal, mint válltan 2-n.

dkitty írta:b23 írta:Csoportos beadandó van, ugyanazokkal a csoportokkal, mint válltan 2-n.
köszi és a témát majd kiosztják? vagy miről kell írni?

pimpi.kata írta:Csoportot keresek marketing stratégiából! Ha vmelyik csoportnál esetleg lenne még egy hely számomra, szívesen venném! Légyszi, ha vki tud segítsen!!!
Köszi!!!

Anibere írta:pimpi.kata írta:Csoportot keresek marketing stratégiából! Ha vmelyik csoportnál esetleg lenne még egy hely számomra, szívesen venném! Légyszi, ha vki tud segítsen!!!
Köszi!!!
Te melyik turnusra fogsz járni? Ha a későbbibe, akkor csatlakozhatnál hozzánk, és már 3-an lennénk!

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég