Szerző: =ZsOca= » 2010. szeptember 21., kedd 23:01
Sziasztok!
Sárik Zsolt vagyok, ha valakinek mond(ok) valamit, de most nem is ez a lényeg.
Ha valaki esetleg mégis ismer, akkor talán láthatta, hogy egy fekete bőrdzsekiben járok/jártam általában, aminek a gallérján két fényes "valami" volt (ezzel tudnám a legjobban azonosítani). Nos, a mai nap (2010. szeptember 21.) ellopták a ruhatárból. Igen, tudom, hogy még nincs ruhatár, tisztában vagyok vele, éppen ezért a ruhatár egyik sarkában levő szekrény alsó polcának leghátuljába tettem be, összehajtva. Úgy gondolom, ezen körülmények között a legkörültekintőbben jártam el. Hisz ki az, aki véletlen pont megláthatja a dzsekit egy ilyen helyen ? Ki néz be egy terem végén lévő szekrény alsó polcának hátuljába ? "Véletlen". A dzsekin túlteszem magamat -annak ellenére, hogy már 7 éve megvan és ez volt a kedvenc dzsekim-, de benne volt a belső cipzáros zsebében az MP3 lejátszóm is :-S . Megkaptam pár embertől, hogy miért hagyom a dzsekiben az MP3 lejátszót, meg egyáltalán, miért raktam be a dzsekit oda. De, legyek már én a hülye, hogy a ruhatárba tettem a ruhámat! TO-st kérdeztem, miért nincs ruhatár, azt mondta, hogy meleg van, ezért még nem jön a ruhatáros néni. Ja, meleg van 12-től 3-ig, de reggel 6-kor, -nálunk legalábbis- maximum 13 fokig kúszik fel a higany. Azt már nem is mondom, hogy az iskola házirendje kötelezi a hallgatókat, hogy a ruhatárban tartsák a cuccaikat, mert az előadókban és termekben csak a helyet foglalja(!). Remélem nem csak én érzem a kettősséget!
Diák vihette el vajon, vagy valamelyik "gondnok" ? Vagy elszublimált ? Ki viszi el és miért ? Hiszen egyből kiszúrom, ha abban fog villogni az elkövetkezendő télen és valószínű letépen róla kérdezés nélkül. Valaki azt mondta, hogy nem fogja hordani, hanem eladja. Ennyire likvid lenne a használt bőrdzsekik piaca ? 8-( Nem hiszem. Mellesleg 5000-7000 Forintért bármelyik H&M-ben vagy C&A-ban vehet egy hasonlót, MP3 lejátszóról nem is beszélve... Nagyon bosszantó. Megdöbbentő, hogy fősulin, -ha diák volt- huszonéves emberek lopnak. Irónikus, hogyan indulnak a jövő közgazdászai, könyvelői, pénzügyi szakemberei. Kicsit magyaros...
De ez a BGF - PSZFK......úgyhogy NE MÁÁÁÁÁR!!!! Ha meg gondnok volt, akkor pláne "vicces". Csak pusztán értelmezzétek a szó jelentését: GONDnok, gondnok, gondnok...faszán gondoskodott a dzsekimről.
A LÉNYEG, amire megkérnélek Titeket, hogyha látjátok a dzsekit és az új tulajt, akkor rúgjátok pofán a nevemben is, és szóljatok nekem, DE a gallérján lévő fényes "izét" mindenképp szedjétek le nekem! Ha esetleg olvasná ezt, az új kisgazdi is, akkor megkérném, hogy a portán adja le vagy juttassa el valahogy nekem azokat a valamiket a gallérról, mert azok nagyon fontosak nekem. II. világháborús rangjelzések, ami a suliból, rajtam kívűl szerintem senkinek nem jelent semmit és nem mond semmit, de egy háborúbuzinak, igen. A dzsekit meg a lejátszót feldughatod a seggedbe! "Kösz"
Akik valahogy valóban tudnak nekem segíteni, azoknak tényleg nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Köszi:
ZsOca
Ui.: Aki legalább már elolvasta ezt a levelet, annak szolgáljon tanulságul az egész, de főleg azok vonják le a megfelelő következtetést, akiknek a bőröndjüket, meg táskájukat ott láttam, nem is egyszer a ruhatárban -gondolom koleszosok, akik hétvégén mennek haza és nap végéig letették a cuccaikat. Vigyázzatok, hogy hol hagyjátok azokat, inkább vigyétek magatokkal egész nap a kabátotokat, táskátokat, meg esetleg a bőröndötöket! Lavírozzál így a 600 kis gólya között a szünetekben! Az a tuti (Y)