!!! LOPÁS - ruhatár - SEGÍTSÉG !!!

dolgokról úgy általában, amik nem fértek be máshová
Fórum szabályok
Megkérünk mindenkit, hogy fórummal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit ne itt tegye meg, hanem erre felé, az újfórum vagy a javaslatok témákban.
Köszönjük.

!!! LOPÁS - ruhatár - SEGÍTSÉG !!!

HozzászólásSzerző: =ZsOca= » 2010. szeptember 21., kedd 23:01

Sziasztok!

Sárik Zsolt vagyok, ha valakinek mond(ok) valamit, de most nem is ez a lényeg.
Ha valaki esetleg mégis ismer, akkor talán láthatta, hogy egy fekete bőrdzsekiben járok/jártam általában, aminek a gallérján két fényes "valami" volt (ezzel tudnám a legjobban azonosítani). Nos, a mai nap (2010. szeptember 21.) ellopták a ruhatárból. Igen, tudom, hogy még nincs ruhatár, tisztában vagyok vele, éppen ezért a ruhatár egyik sarkában levő szekrény alsó polcának leghátuljába tettem be, összehajtva. Úgy gondolom, ezen körülmények között a legkörültekintőbben jártam el. Hisz ki az, aki véletlen pont megláthatja a dzsekit egy ilyen helyen ? Ki néz be egy terem végén lévő szekrény alsó polcának hátuljába ? "Véletlen". A dzsekin túlteszem magamat -annak ellenére, hogy már 7 éve megvan és ez volt a kedvenc dzsekim-, de benne volt a belső cipzáros zsebében az MP3 lejátszóm is :-S . Megkaptam pár embertől, hogy miért hagyom a dzsekiben az MP3 lejátszót, meg egyáltalán, miért raktam be a dzsekit oda. De, legyek már én a hülye, hogy a ruhatárba tettem a ruhámat! TO-st kérdeztem, miért nincs ruhatár, azt mondta, hogy meleg van, ezért még nem jön a ruhatáros néni. Ja, meleg van 12-től 3-ig, de reggel 6-kor, -nálunk legalábbis- maximum 13 fokig kúszik fel a higany. Azt már nem is mondom, hogy az iskola házirendje kötelezi a hallgatókat, hogy a ruhatárban tartsák a cuccaikat, mert az előadókban és termekben csak a helyet foglalja(!). Remélem nem csak én érzem a kettősséget!
Diák vihette el vajon, vagy valamelyik "gondnok" ? Vagy elszublimált ? Ki viszi el és miért ? Hiszen egyből kiszúrom, ha abban fog villogni az elkövetkezendő télen és valószínű letépen róla kérdezés nélkül. Valaki azt mondta, hogy nem fogja hordani, hanem eladja. Ennyire likvid lenne a használt bőrdzsekik piaca ? 8-( Nem hiszem. Mellesleg 5000-7000 Forintért bármelyik H&M-ben vagy C&A-ban vehet egy hasonlót, MP3 lejátszóról nem is beszélve... Nagyon bosszantó. Megdöbbentő, hogy fősulin, -ha diák volt- huszonéves emberek lopnak. Irónikus, hogyan indulnak a jövő közgazdászai, könyvelői, pénzügyi szakemberei. Kicsit magyaros...
De ez a BGF - PSZFK......úgyhogy NE MÁÁÁÁÁR!!!! Ha meg gondnok volt, akkor pláne "vicces". Csak pusztán értelmezzétek a szó jelentését: GONDnok, gondnok, gondnok...faszán gondoskodott a dzsekimről.

A LÉNYEG, amire megkérnélek Titeket, hogyha látjátok a dzsekit és az új tulajt, akkor rúgjátok pofán a nevemben is, és szóljatok nekem, DE a gallérján lévő fényes "izét" mindenképp szedjétek le nekem! Ha esetleg olvasná ezt, az új kisgazdi is, akkor megkérném, hogy a portán adja le vagy juttassa el valahogy nekem azokat a valamiket a gallérról, mert azok nagyon fontosak nekem. II. világháborús rangjelzések, ami a suliból, rajtam kívűl szerintem senkinek nem jelent semmit és nem mond semmit, de egy háborúbuzinak, igen. A dzsekit meg a lejátszót feldughatod a seggedbe! "Kösz"

Akik valahogy valóban tudnak nekem segíteni, azoknak tényleg nagyon köszönöm előre is a segítséget!

Köszi:
ZsOca

Ui.: Aki legalább már elolvasta ezt a levelet, annak szolgáljon tanulságul az egész, de főleg azok vonják le a megfelelő következtetést, akiknek a bőröndjüket, meg táskájukat ott láttam, nem is egyszer a ruhatárban -gondolom koleszosok, akik hétvégén mennek haza és nap végéig letették a cuccaikat. Vigyázzatok, hogy hol hagyjátok azokat, inkább vigyétek magatokkal egész nap a kabátotokat, táskátokat, meg esetleg a bőröndötöket! Lavírozzál így a 600 kis gólya között a szünetekben! Az a tuti (Y)
=ZsOca=
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: III.
Nem: Pasi

Re: !!! LOPÁS - ruhatár - SEGÍTSÉG !!!

HozzászólásSzerző: Nicolettke » 2010. szeptember 22., szerda 20:31

Közel se biztos, hogy a suliból tette valaki. Tavaly is fogtak tolvajt a suliban. Egyik évfolyamtársam táskájában turkált, míg ő elszaladt a mosdóba, majd közölte a ,,nem napon barnult egyén", hogy azt hitte a barátnője táskája. Hát a rendőrség kijött és körözött bűnöző volt. Mivel az iskolánkba bárki bejöhet (láttam én már 10 év körüli gyerekeket internetezni a folyosón)... Szóval óvatosan. Sajnálom a dzsekidet, remélem meglesznek a rangjelzések legalább! :szomorkas
Nicolettke
Global Moderator
Global Moderator

Given: 213 thanks
Received: 387 thanks
Évfolyam: IV.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: =ZsOca= » 2010. szeptember 22., szerda 21:28

Értem, igen, igazad lehet/van, de ez is nonszensz. Csak úgy simán bejöhet bárki, bármit csinálni :-/ ?

Köszönöm szépen amúgy az együttérzést :-) **
=ZsOca=
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Fayth » 2010. szeptember 23., csütörtök 13:12

Teljes mértékben megértem a felháborodásod. Számomra is érthetetlen, hogy miért köteleznek minket a ruhatár használatára, mikor nem vigyáznak az ott hagyott holmikra. Ez a "nincs még hideg" válasz meg egyszerűen nevetséges. Igen, a 10 millás kocsiban reggel 6kor tényleg nincs hideg, de mi, mezei diákok, a fűtetlen BKV-s járműveken utazunk, és olykor még a megállóban is várnunk kell a buszra (tudom, hihetetlenül hangzik, de néha késnek a buszok, és várni kell a HIDEGBEN), tehát kénytelenek vagyunk kabátot venni. Nem gondolom, hogy havi 200 ezer forint sok lenne 2 ruhatáros nénire már szeptemberben is, mert a csoporttársaimnak már a fele simán hoz magával kabátot, és nem hiszem, hogy egyedül vagyunk ezzel...

Remélem előkerül a kabátod, és a tettes is meg lesz!
Fayth
Newbie
Newbie

Given: 4 thanks
Received: 3 thanks
Évfolyam: II.

HozzászólásSzerző: Tocsamicsi » 2010. szeptember 24., péntek 6:21

Hu ez tényleg durva, ill. a többi elmesélt történet is! Nagyon sajnállak... Edig nem nagyon gondoltam itt ebben a suliban, hogy ilyenek is vannak. Hát ezentúl én is körültekintőbb leszek. :szomorkas
Ja pedig én is sokat használtam a ruhatárat ráadásul börönddel..... :megszeppent
Kép
Tocsamicsi
Hero Member
Hero Member

Given: 44 thanks
Received: 31 thanks

HozzászólásSzerző: oRtegA » 2010. szeptember 24., péntek 10:57

Azt tényleg nem lehet ellenőrizni, hogy mikor és ki megy be az iskolába, de én a helyedben a szekusoknál érdeklődtem volna. Végül is a ruhatár folyosóján is van kamera tudtommal. Én is jártam bőrdzsekiben, nem is hagytam a ruhatárban, elfért nálam egész nap. Ha meg nem üzemel a ruhatár, akkor ne is várd el, hogy figyeljen rá valaki.

=ZsOca= írta:Irónikus, hogyan indulnak a jövő közgazdászai, könyvelői, pénzügyi szakemberei. Kicsit magyaros...

Ez kicsit erős volt szerintem. Egy-két rohadt alma miatt kár lenne elítélni az egész kosarat. (bár kétlem, hogy diák volt és azt is, hogy látni fogod valakin)

Mellesleg pont egy haverommal beszéltem valamelyik nap, ő egy nem ez irányú egyetemre jár, mondta hogy ott minden naposak az ilyen esetek. Kabát, laptop, telefon... és semmit nem tesz ellene az iskola.
topicközi bandita

"MERT ebben az életben nem véletlen semmi,
Neked nem kell így járnod, ha nem tudsz így menni." AKPH
oRtegA
Global Moderator
Global Moderator

Given: 236 thanks
Received: 339 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: =ZsOca= » 2010. szeptember 28., kedd 22:30

Igen, én sem gondoltam volna, hogy itt ilyenek vannak. Úgy látszik ennyire naív vagyok, mert nekem az is furcsa volt, amikor a Pázmányon (egy KATOLIKUS egyetem), az egyik ajtó fölötti feszület alá frankón ki volt téve a papírocska, hogy, idézem: "Ne lopd el!"
Persze, pár rohadt alma miatt nem kell az egész kosarat kidobni -hogy ennél a hasonlatnál maradjak-, csak ordított ez az irónia a történetből, nem tudtam megállni, hogy ne emeljem ki. Amúgy nem vártam el, hogy vigyázzanak a kabátomra, hisz a szövegben is leírtam, hogy teljesen tisztában voltam vele, hogy egy őrizetlen helyre rakom, csak simán a sztori úgy anblokk gebasz.
=ZsOca=
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Bestroyal » 2010. szeptember 29., szerda 19:34

Együtt kell, hogy érezzek veled, tavaly volt egy, a most közelgővel egy az egyben megegyező, összevont BGF-es buli, ahol nem egyedüli "meglopott áldozat" voltam. Frankó volt így ősz végén éjjel 2kor egy szál ingbe eljönni a Népligettől az Örsig... Remélem az idén odafigyelnek az értékekre, bár a károsult jókora része biztos nem fog elmenni...

A ruhatárról meg ennyit, hogy nem sokat oszt vagy szoroz a két "dolgos" nagyi a pult mögött, ugyanis akárki akármikor bármelyik kabátot elviheti, mert a nagyságos asszonyok két rejtvény között nem érnek rá elvenni a bilétát, inkább megkérnek, hogy válaszd ki azt a kabátot amelyik tetszik... ami VÉRLÁZÍTÓ!!!
Ami engem illet, ha idén még egyszer meglátom, hogy nem ők veszik be és adják ki a kabátomat, egészen biztosak lehetnek benne, hogy az illetékes személyhez fogok fordulni!! (azt ugyan nem tudom még ki az, de meg fogom találni!)

Egyet értek az előttem szólókkal, nem biztos, hogy pszf-es volt aki lenyúlta a kabátodat.
Remélem azért legalább a kitűzőid előkerülnek, legyen ennyi gerinc az illetőben...
Bestroyal
Newbie
Newbie

Given: 2 thanks
Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: =ZsOca= » 2010. október 10., vasárnap 10:45

Kösz fiúk, lányok!
=ZsOca=
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: sctr » 2011. január 19., szerda 12:48

táskát lehet hagyni a ruhatárban?
sctr
Full Member
Full Member

Given: 81 thanks
Received: 20 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment

HozzászólásSzerző: zsu91 » 2011. január 19., szerda 13:03

sctr írta:táskát lehet hagyni a ruhatárban?

Be lehet rakni táskát, bőröndöt, de ne hagyj benne értékes dolgokat.
zsu91
Sr. Member
Sr. Member

Given: 86 thanks
Received: 143 thanks
Szak: Emberi Erőforrások

The following user would like to thank zsu91 for his or her post:
sctr

HozzászólásSzerző: swacsa » 2011. június 2., csütörtök 12:49

swacsa
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Tracy » 2011. szeptember 16., péntek 15:26

hagyott el valaki szerdán samsung mobiltelefont a suliban????

(csak mert leadtam a dc-be) virágot a szobámba kérem küldeni :D
Tracy
Super Hero
Super Hero

Given: 131 thanks
Received: 526 thanks

The following user would like to thank Tracy for his or her post:
bius5

HozzászólásSzerző: bius5 » 2011. szeptember 19., hétfő 22:49

Tracy írta:hagyott el valaki szerdán samsung mobiltelefont a suliban????

énénén, és megvan! és nagyon szépen köszönöm..... az Anyukám sara, aki mindig rosszkor hív... :szomor
bius5
Jr. Member
Jr. Member

Given: 12 thanks
Received: 10 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment

HozzászólásSzerző: Tracy » 2011. szeptember 20., kedd 19:31

bius5 írta:
Tracy írta:hagyott el valaki szerdán samsung mobiltelefont a suliban????

énénén, és megvan! és nagyon szépen köszönöm..... az Anyukám sara, aki mindig rosszkor hív... :szomor

nincsen mit :D de király, hogy pont fórumos hagyta el!
Tracy
Super Hero
Super Hero

Given: 131 thanks
Received: 526 thanks

Következő

Vissza: Általános terefere