Skywalker írta:Nézegettem a felvehető gyakorlatokat, és 2 tanár közül közül lehet választani. Pucsek Józsefről vagy Blumné Bán Erikáról valami vélemény?
Pucsekhez még nem volt szerencsém, de inkább őt választanám.

Nem kell bemenni! Az hogy pénzügyeseknek választható, az nem érdekes... Ez a topik a gazdmenesek logisztikája, amit bárki felvehet a gazdmenesek közül, mert nincsen előfeltétele.dkitty írta:köszi azért, bemegyek akkor a tora

), hogy a vállinfo 2 kurzusom megszűnt és csak a logisztikával egyidőben tudtam felvenni(ill. ide raktak be, de nem tudom máshogy megoldani). 
Ha Pucseknél lenne, akkor semmi baj, de így Blumné nem hiszem, hogy fog örülni, sőt... Viszont most néztem, nemcsak 14:40-kor van hely, hanem 8-kor is. Ami tudom, hogy korai, de nagyon más választás nincs...beamen írta:Mennyire érdekli a tanárokat, hogy melyik időpontban járunk be?
Tegnap este kaptam neptunos üzenetet(épp időben), hogy a vállinfo 2 kurzusom megszűnt és csak a logisztikával egyidőben tudtam felvenni(ill. ide raktak be, de nem tudom máshogy megoldani).
Az összes logisztika kurzus tele van és a tanszéken azt mondták nem raknak át, beszéljek Pucsek tanár úrral, aki nem volt bent. Sajnos az aktuális kurzusom Blumnéhoz tartozik, így ráadásul nem tudok simán a tanárom másik órájára bemenni, mert a neptun szerint csak ez van neki.
Szerintetek lesz ebből probléma vagy nem fognak balhézni?

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég