)Előre is köszi!
)
myrcy írta:Felkerült a pszfonline-ra a köztársasági ösztöndíjra való felhívás, azonban a bgf.hu-n nem találom a doksikat. Vki nem tudja véletlenül, h hol kell őket keresni? ( ez most egy ilyen segítsd a bénát akció)
Előre is köszi!

nemesani írta:A KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ 2011/2012. tanév - PÁLYÁZATI ADATLAP-nál
- a tanulmányok rovatban, a tanulmányi eredményeknél az 1. és 2. félévhez az indexben szereplő tanulmányi átlagot, vagy mindkét félév egyszerű számtani átlagát kell beírni?

bcsillae írta:Sziasztok!
Megnéztem, hogy mire és hány pontot lehet kapni. Van egy olyan jogcím, hogy pályamunkák, házidolgozatok. Ez mit jelent? Bármelyik házidolgozatomat csatolhatom az ösztöndíj pályázat mellé?

Arnie írta:bcsillae írta:Sziasztok!
Megnéztem, hogy mire és hány pontot lehet kapni. Van egy olyan jogcím, hogy pályamunkák, házidolgozatok. Ez mit jelent? Bármelyik házidolgozatomat csatolhatom az ösztöndíj pályázat mellé?
Nem hiszem. Inkább arra kell gondolni, hogy ha pl valamilyen szakmai pályázatra pályamunkát vagy házi dolgozatot adtál be, arra kapsz pontot.
)

myrcy írta:A pályázati lapot ugye kézzel is ki lehet tölteni?
Vagyis sztem géppel eléggé...elcsúszna.

Sandy91 írta:Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes e pályázni úgy hogy szakmai területen nem végeztem kimagasló munkát (TDK meg ilyesmi)?
Volt olyan aki e nélkül kapta meg az ösztöndíjat? (átlag alapján meg nyelvvizsgával)
Köszönöm a válaszokat!

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég