Eszti írta:Ez engem is érdekelne. Osszátok meg légyszi.

Eszti írta:Valaki tudna némi infoval szolgálni a vizsgáról? Mert ugye szóbelis a tárgy, de lesznek konkrét tételek?ha igen,mikor? vagy mégis hogy lesz ez? Meg valami olyat is hallottam, hogy a szóbeli előtt lesz tesztírás, ebből mi igaz? köszi

Szöszke írta:Eszti írta:Valaki tudna némi infoval szolgálni a vizsgáról? Mert ugye szóbelis a tárgy, de lesznek konkrét tételek?ha igen,mikor? vagy mégis hogy lesz ez? Meg valami olyat is hallottam, hogy a szóbeli előtt lesz tesztírás, ebből mi igaz? köszi
A vizsga úgy néz ki, hogy van egy írásbeli dolgozat ami 9-től lesz a vizsganapokon. Ezen az írásbeli vizsgán el kell érni az összpontszám 40%-át különben nem szóbelizhetsz! Ha eléred a 40%-ot az nem jelent automatikus kettest, csak annyit, hogy húzhatsz egy tételt.
Amúgy nem tudom, hogy jársz e egyáltalán órára, mert minden gyakorlaton van katalógus, amit szerintem ő elég komolyan vesz...![]()
Hát ennyi információval tudtam most szolgálni, remélem segítettem!

Eszti írta:Szöszke írta:Eszti írta:Valaki tudna némi infoval szolgálni a vizsgáról? Mert ugye szóbelis a tárgy, de lesznek konkrét tételek?ha igen,mikor? vagy mégis hogy lesz ez? Meg valami olyat is hallottam, hogy a szóbeli előtt lesz tesztírás, ebből mi igaz? köszi
A vizsga úgy néz ki, hogy van egy írásbeli dolgozat ami 9-től lesz a vizsganapokon. Ezen az írásbeli vizsgán el kell érni az összpontszám 40%-át különben nem szóbelizhetsz! Ha eléred a 40%-ot az nem jelent automatikus kettest, csak annyit, hogy húzhatsz egy tételt.
Amúgy nem tudom, hogy jársz e egyáltalán órára, mert minden gyakorlaton van katalógus, amit szerintem ő elég komolyan vesz...![]()
Hát ennyi információval tudtam most szolgálni, remélem segítettem!
Tudom sajnos, épp ezért bennt szoktam lenni, csak hát a vizsgákról még nem hallottam semmit. És a tételeket mikor adja ki?és hány lesz belőle?

Eszti írta:Sziasztok, nem lenne valakinek keddig kölcsön egy Koháriné: Államháztartási ismeretek című könyve? Pesten belül elmennék érte bárhova, nagyon fontos lenne. Azt hittem ma még ki tudom hozni a könyvtárból, de Pünkösd miatt nem nyitottak ki.

Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég