monalisa írta:jegybeírás mikor lesz?
vagy egyáltalán mikor van bent a tanár? A titkárnőt kérdeztem, de nem tudott semmit, még arra kérdésre sem hogy más tanárnál be lehet-e íratni a jegyet?

rencsike84 írta:Nekem már van
csak akkor még nem volt.... 

) önköltségszámítás témakörében? Egy esettanulmányban szereplő cég önköltség számítását kellene megcsinálni, önköltségszabályzattal stb.Csak kellene egy kis útmutatás. Köszi 

Jó tudom sokmindentől függ, hogy mennyit tanulok, stb csak érdekel mik voltak a tapasztalatok
Illetve a kérdésem még: van valakinek valahonnan régebbi vizsgasora? ha van légyszi írjon nekem privátba!!!
Köszi előre is. 

tikitti írta:Azoktól kérdezem akik túl vannak ezen a tárgyon, mennyire para elmenni a legelső vizsgaidőpontra?Jó tudom sokmindentől függ, hogy mennyit tanulok, stb csak érdekel mik voltak a tapasztalatok
Illetve a kérdésem még: van valakinek valahonnan régebbi vizsgasora? ha van légyszi írjon nekem privátba!!!
Köszi előre is.

Tracy írta:tikitti írta:Azoktól kérdezem akik túl vannak ezen a tárgyon, mennyire para elmenni a legelső vizsgaidőpontra?Jó tudom sokmindentől függ, hogy mennyit tanulok, stb csak érdekel mik voltak a tapasztalatok
Köszi előre is.
ha teheted, az elsőre menj inkább!![]()
amúgy a közösön van fent egy távos doga, az elég hasznos

tikitti írta:Tracy írta:tikitti írta:Azoktól kérdezem akik túl vannak ezen a tárgyon, mennyire para elmenni a legelső vizsgaidőpontra?Jó tudom sokmindentől függ, hogy mennyit tanulok, stb csak érdekel mik voltak a tapasztalatok
Köszi előre is.
ha teheted, az elsőre menj inkább!![]()
amúgy a közösön van fent egy távos doga, az elég hasznos
Miért az első vizsgán inkább olyanok a feladatok mint amiket órán vettünk, aztán később nem? csak azért kérdem ennyire mert valamelyik nap cseréltem meg és most sajnos már csak a 3. időpontra volt hely, bár még visszacserélhetem, csak kicsit félek, hogy az elmélet miatt nem lesz meg :/
És hát ugye ez nem a legegyszerűbb tárgy...
Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég