Nem tudja valaki, mit mondtak, mikor jelenik meg a tankönyv, és ki lesz a szerző (Sztanó a tippem
)?
)?

takeover írta:Hali h néz ki ennek a tárgynak a vizsgarésze?(hha nincs meg a 2zh) uúgy 3vizsgalehetőség van mint az elsőfélévben szvitelből???

Pedig hasznos én sokat okulok ::)
és én is szivesen várnék pár infot mi várható a hétfői uvban :S összekéne kaparni vhogy....ha vki irt már mondja L h nézett ki a doga összetétele

ges21 írta:Hali!
Könyvveztesi ismeretekbol van jegyem (korabbi) ami nincs beirva. Nem tudjatok h mikor ill. kinel tudnam beiratni esetleg? Mivel korabbi jegyekrol van szo (efélévi de be nem irt), nem írták be a mostani vizsga napján, a tanszéken kifüggesztett papíron pedig nem szerepel a gyakvezetöm neve, az elméletvezetőmnek pedig csak mult honapban volt időpontja.

ú
Sylvie írta:Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hétfő 14.40-16.10-ig ki tartja a könyvvezetési ismeretek tárgyat?
Reménykedem, hogy ugyanaz, aki nekem pénteken, szeretnék akkor bejárni...ú

zsu írta:Sylvie írta:Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hétfő 14.40-16.10-ig ki tartja a könyvvezetési ismeretek tárgyat?
Reménykedem, hogy ugyanaz, aki nekem pénteken, szeretnék akkor bejárni...ú
Hétfőn úgy tudom, ebben az időpontban is több helyen van óra, az egyiket Rácz Barbara Tanárnő tartja. A többiről nincs infom.

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég