Igen ez új példatár 2010 es konszolidáció módszertana a címe!
Akkor tdja vki h csak ezek a feladatok kellenek???

Lolli327 írta:sziasztok!
3 .éves vagyok, viszont idén sikerült a pü2-m csak, így csúszós vagyok... a kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg ezt a tárgyat felvenni? mert elég eltérőek a vélemények. de ahogy a feladatokból látom kicsit pü2-s a dolog és így hogy benne vagyok most lehet könnyebb lenne idén, mint jövőre. esetleg valami észrevétel? még 3 napom van eldönteni, hogy leadom e a tárgyat és éppen tanácstalan vagyok hogy ezt adjam e le, vagy inkább a könyvvizsgálatot vagy a komplex elemzést
köszönöm, üdv

Dorcka írta:Lolli327 írta:sziasztok!
3 .éves vagyok, viszont idén sikerült a pü2-m csak, így csúszós vagyok... a kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg ezt a tárgyat felvenni? mert elég eltérőek a vélemények. de ahogy a feladatokból látom kicsit pü2-s a dolog és így hogy benne vagyok most lehet könnyebb lenne idén, mint jövőre. esetleg valami észrevétel? még 3 napom van eldönteni, hogy leadom e a tárgyat és éppen tanácstalan vagyok hogy ezt adjam e le, vagy inkább a könyvvizsgálatot vagy a komplex elemzést
köszönöm, üdv
Szia!
Én már megcsináltam ezt a tantárgyat. Szerintem nem nehéz! Az a lényeg, hogy az első vizsgára elmenj mert az még egy az egyben olyan mint amiket órán gyakoroltok. Komplex elemzést is tanultam. Szerintem az nehezebb mint a konszern szv. A komplex ha jól emlékszem gyakjegyes. Nekem UV-n lett meg a kettes de azt javaslom, hogy írd meg jól mind a két zh-t mert nagyon nagyon rossz UV-n az egész féléves anyagból írni hisz rengeteg a számolnivaló. Könyvvizsgálathoz nem tudok szólni mert most fogom megcsinálni.
a nonprofit számvitelről tudsz vmit? mert most fenn áll az a veszély, hogy szó szerint verekedni kellett a vlaszthatókért, és végre megvan a nonprofit is és a logisztika is és elég nehezen válnék meg tőlük
de hát még egy tárgyat le kéne adnom a komplexen kívül 

Lolli327 írta:Dorcka írta:Lolli327 írta:sziasztok!
köszönöm, üdv
Szia!
Én már megcsináltam ezt a tantárgyat. Szerintem nem nehéz! Az a lényeg, hogy az első vizsgára elmenj mert az még egy az egyben olyan mint amiket órán gyakoroltok. Komplex elemzést is tanultam. Szerintem az nehezebb mint a konszern szv. A komplex ha jól emlékszem gyakjegyes. Nekem UV-n lett meg a kettes de azt javaslom, hogy írd meg jól mind a két zh-t mert nagyon nagyon rossz UV-n az egész féléves anyagból írni hisz rengeteg a számolnivaló. Könyvvizsgálathoz nem tudok szólni mert most fogom megcsinálni.
tehát megerőstettél abban, hogy én is úgy gondolom, hogy idén jobb ha a komplex elemzést hagyoma nonprofit számvitelről tudsz vmit? mert most fenn áll az a veszély, hogy szó szerint verekedni kellett a vlaszthatókért, és végre megvan a nonprofit is és a logisztika is és elég nehezen válnék meg tőlük
de hát még egy tárgyat le kéne adnom a komplexen kívül
A nonprofitot én is felvettem de nem tudok róla semmit, hogy jó-e vagy sem azaz nehéz-e vagy sem
Csak azt nem tudom, hogy hogyan állították össze a létszámokat a választhatóknál mivel speciál én csak egyet tudtam felvenni mert minden be volt telve mire feljutottam a nonprofit számvitelen kívül... Ha akarnék se tudnék létszám miatt másik választhatót felvenni, még szerencse, hogy ősszel kettőt vettem fel.. Logisztikát azért szívesen felvenném még mindig.. 

Marina írta:Továbbra is fenn áll a kérésem!
Ezt a tárgyat csütörtök 13:00-14:30-ig sikerült felvennem,de óraütközés miatt szeretném szerda 13:00-tól kezdődőre cserélni.Valakinek esetleg beleférne ez a csere az órarendjébe?
páratlan hetes annyi. írj privátot és ma vagy holnap megbeszéljük a kurus cserét 

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég