Konszern számvitel

volt Számvitel tanszék

Re: Konszern számvitel

HozzászólásSzerző: szandi » 2011. augusztus 28., vasárnap 9:12

Igen ez új példatár 2010 es konszolidáció módszertana a címe!
Akkor tdja vki h csak ezek a feladatok kellenek???
szandi
Jr. Member
Jr. Member

Given: 8 thanks
Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Lolli327 » 2012. január 28., szombat 3:28

sziasztok!

3 .éves vagyok, viszont idén sikerült a pü2-m csak, így csúszós vagyok... a kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg ezt a tárgyat felvenni? mert elég eltérőek a vélemények. de ahogy a feladatokból látom kicsit pü2-s a dolog és így hogy benne vagyok most lehet könnyebb lenne idén, mint jövőre. esetleg valami észrevétel? még 3 napom van eldönteni, hogy leadom e a tárgyat és éppen tanácstalan vagyok hogy ezt adjam e le, vagy inkább a könyvvizsgálatot vagy a komplex elemzést
köszönöm, üdv
Lolli327
Full Member
Full Member

Given: 26 thanks
Received: 15 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: Marina » 2012. január 28., szombat 20:38

Ezt a tárgyat csütörtök 13:00-14:30-ig sikerült felvennem,de óraütközés miatt szeretném szerda 13:00-tól kezdődőre cserélni.
Marina
Jr. Member
Jr. Member

Given: 14 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Dorcka » 2012. január 28., szombat 20:40

Lolli327 írta:sziasztok!

3 .éves vagyok, viszont idén sikerült a pü2-m csak, így csúszós vagyok... a kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg ezt a tárgyat felvenni? mert elég eltérőek a vélemények. de ahogy a feladatokból látom kicsit pü2-s a dolog és így hogy benne vagyok most lehet könnyebb lenne idén, mint jövőre. esetleg valami észrevétel? még 3 napom van eldönteni, hogy leadom e a tárgyat és éppen tanácstalan vagyok hogy ezt adjam e le, vagy inkább a könyvvizsgálatot vagy a komplex elemzést
köszönöm, üdv

Szia!
Én már megcsináltam ezt a tantárgyat. Szerintem nem nehéz! Az a lényeg, hogy az első vizsgára elmenj mert az még egy az egyben olyan mint amiket órán gyakoroltok. Komplex elemzést is tanultam. Szerintem az nehezebb mint a konszern szv. A komplex ha jól emlékszem gyakjegyes. Nekem UV-n lett meg a kettes de azt javaslom, hogy írd meg jól mind a két zh-t mert nagyon nagyon rossz UV-n az egész féléves anyagból írni hisz rengeteg a számolnivaló. Könyvvizsgálathoz nem tudok szólni mert most fogom megcsinálni.
Dorcka
Sr. Member
Sr. Member

Given: 52 thanks
Received: 17 thanks
Évfolyam: IV.

The following user would like to thank Dorcka for his or her post:
Lolli327

HozzászólásSzerző: Lolli327 » 2012. január 28., szombat 23:40

Dorcka írta:

köszönöm, üdv

Szia!
Én már megcsináltam ezt a tantárgyat. Szerintem nem nehéz! Az a lényeg, hogy az első vizsgára elmenj mert az még egy az egyben olyan mint amiket órán gyakoroltok. Komplex elemzést is tanultam. Szerintem az nehezebb mint a konszern szv. A komplex ha jól emlékszem gyakjegyes. Nekem UV-n lett meg a kettes de azt javaslom, hogy írd meg jól mind a két zh-t mert nagyon nagyon rossz UV-n az egész féléves anyagból írni hisz rengeteg a számolnivaló. Könyvvizsgálathoz nem tudok szólni mert most fogom megcsinálni.

tehát megerőstettél abban, hogy én is úgy gondolom, hogy idén jobb ha a komplex elemzést hagyom :) a nonprofit számvitelről tudsz vmit? mert most fenn áll az a veszély, hogy szó szerint verekedni kellett a vlaszthatókért, és végre megvan a nonprofit is és a logisztika is és elég nehezen válnék meg tőlük :) de hát még egy tárgyat le kéne adnom a komplexen kívül :(
Lolli327
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: Dorcka » 2012. január 29., vasárnap 11:26

Lolli327 írta:
Dorcka írta:

köszönöm, üdv

Szia!

tehát megerőstettél abban, hogy én is úgy gondolom, hogy idén jobb ha a komplex elemzést hagyom :) a nonprofit számvitelről tudsz vmit? mert most fenn áll az a veszély, hogy szó szerint verekedni kellett a vlaszthatókért, és végre megvan a nonprofit is és a logisztika is és elég nehezen válnék meg tőlük :) de hát még egy tárgyat le kéne adnom a komplexen kívül :(

Sajnos én lecsúsztam a logisztikáról :( A nonprofitot én is felvettem de nem tudok róla semmit, hogy jó-e vagy sem azaz nehéz-e vagy sem :) Csak azt nem tudom, hogy hogyan állították össze a létszámokat a választhatóknál mivel speciál én csak egyet tudtam felvenni mert minden be volt telve mire feljutottam a nonprofit számvitelen kívül... Ha akarnék se tudnék létszám miatt másik választhatót felvenni, még szerencse, hogy ősszel kettőt vettem fel.. Logisztikát azért szívesen felvenném még mindig.. :(
Dorcka
Sr. Member
Sr. Member

Given: 52 thanks
Received: 17 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Marina » 2012. január 29., vasárnap 17:47

Továbbra is fenn áll a kérésem!
Ezt a tárgyat csütörtök 13:00-14:30-ig sikerült felvennem,de óraütközés miatt szeretném szerda 13:00-tól kezdődőre cserélni.Valakinek esetleg beleférne ez a csere az órarendjébe?
Marina
Jr. Member
Jr. Member

Given: 14 thanks

HozzászólásSzerző: Lolli327 » 2012. január 29., vasárnap 20:03

Marina írta:Továbbra is fenn áll a kérésem!
Ezt a tárgyat csütörtök 13:00-14:30-ig sikerült felvennem,de óraütközés miatt szeretném szerda 13:00-tól kezdődőre cserélni.Valakinek esetleg beleférne ez a csere az órarendjébe?

szia

nekem jó lenne a csere, mert pont csütörtök 13 órási lenne nekem a jobb és szerda 13 órásim van elyette :) páratlan hetes annyi. írj privátot és ma vagy holnap megbeszéljük a kurus cserét :)

Lau
Lolli327
Full Member
Full Member

Konszern számvitel

HozzászólásSzerző: szbo3t » 2012. május 10., csütörtök 18:06

Sziasztok!

Nem tudtam ma gyakos órára bemenni Siklósi tanárnőhöz. Valaki megtudná mondani, hogy melyik feldatokat oldottátok meg?

Köszönöm a segítséget!
szbo3t
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Évfolyam: III.
Nem: Pasi

Előző

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék