bcsillae írta:Elszámoltam magam... Csak 4,3 az átlagom. Ha beadom automatikusan elutasítják, vagy ha benne van az 5 legjobban, akkor azért figyelembe veszik? Megéri beadni?
Nem adhatod be, ha nem éred el a 4,4-es átlagot.
bcsillae írta:Elszámoltam magam... Csak 4,3 az átlagom. Ha beadom automatikusan elutasítják, vagy ha benne van az 5 legjobban, akkor azért figyelembe veszik? Megéri beadni?

Alexandra1127 írta:Az jó, ha meg kellett várni, amíg beírják az átlagot, bár a tanulmányit nekem eddig még sosem írták be, de ha tudtam volna, akkor megbeszéltem volna a to-n ezt a dolgot, én anélkül fénymásoltam le, gondolom így esélytelen egyáltalán az elbírálása.

!!!

Katac írta:Eredményre körülbelül mikor számíthatunk?

GRi írta:Diákcentrumban meg tudják mondani,vagy publikus az,hogy én személy szerint hányadiknak lettem rangsorolva ha végül nem kerültem be a díjazottak közé? Csak úgy kiváncsi lennék rá,hogy mennyivel kellett volna jobb átlag vagy egyéb plusz dolog,hogy megkapjam.

Katac írta:GRi írta:Diákcentrumban meg tudják mondani,vagy publikus az,hogy én személy szerint hányadiknak lettem rangsorolva ha végül nem kerültem be a díjazottak közé? Csak úgy kiváncsi lennék rá,hogy mennyivel kellett volna jobb átlag vagy egyéb plusz dolog,hogy megkapjam.
Erre nem kaptál még választ? Mert engem is érdekelne a rangsor...![]()
Diákcentrumban esetleg nem kérdezted?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég