üdv bird

bird írta:A Kronologikusos feladatnál, ki kellett számolni két hiányzó készletet. mondjuk meg volt adva 2 negyed év és abból hiányzott két havi készlet adata. és azt kellett kiszámolni... a reexportos meg persze, hogy incoterms-es, mi más lehetne
üdv bird

bird írta:volt egy eredményelemzéses példa, utána egy kronológikus átlagos készletes példa, egy nagy külkerpélda reexport -import mint a 2. zhban.. teszt.. elmélet külker ügyletek, mi a művi áruszállítás, raktározásnál fontos dolgok... de nem tom pontosan a kérdéseket..bocs.
bird

)

SadeGirl írta:Nemzetgazdasági ágak szintjén is lehet vizsgálni a bértömegre ható tényezőket? (nem a vk miatt)
Gondolj pl a mezőgazdaságra vagy a versenyszférára.
Tud valaki arra válaszolni, hogy mikor lesz ez az óra hagyományososoknak?

nory66 írta:Hát nem tudom. Én nem találom az órarendben. Vagy más néven kéne keresni? Az elemzési sajátosságok az lenne??

Azért jófejek... Most honnan a francból tudjam, hogy mikor menjek? Ha már nincs benne az órarendben, legalább a neptunba beírhatták volna! Nekem már csak ez az egy tantárgyam van az egész iskolából, és csak emiatt fogok felutazgatni mindig Pestre, szóval jó lenne tudni, hogy melyik napon menjek. Nem akarok feleslegesen 5 órát vonatozni oda-vissza. 

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég