Csilla676 írta:sziasztok, nekem annyi kérdésem lenn,hogy miylen tk-kat érdemes beszerezni mindenféleképpen ?
Illetve,hogy pénzügyből hogy lehet felkészülni a vizsgára mert jegyzetelés lehetetlen volt,és senki se értette nagyon:S
Tankkönyv elegenedő a felkészüléshez?De akkor ez azt jelenti,h egy egész tk-át tudnom kell vizsgára???
kérlek mindél hamarabb válaszoljatok,met a forumon lévő könyvek fogytán vannak:SS:

Csilla676 írta:sziasztok, nekem annyi kérdésem lenn,hogy miylen tk-kat érdemes beszerezni mindenféleképpen ?
Illetve,hogy pénzügyből hogy lehet felkészülni a vizsgára mert jegyzetelés lehetetlen volt,és senki se értette nagyon:S
Tankkönyv elegenedő a felkészüléshez?De akkor ez azt jelenti,h egy egész tk-át tudnom kell vizsgára???
kérlek mindél hamarabb válaszoljatok,met a forumon lévő könyvek fogytán vannak:SS:

Ditti írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani,hogy angolból most 5. félévre melyik rózsaszín távos könyv kell? Annyit tudok,hogy The language of English... De van belőle Macroeconomics és Finance is.

Liqueor írta:Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok:
A tavalyi év végén megkértem az egyik ismerősömet mivel el kellett mennem, hogy adja le az indexemet.
Azt mondta nekem hogy leadta, de kaptam egy levelet nyáron miszerint nem, és ugy tudjuk jöttek a heti különeljárási díjak meg minden. Az a probléma, hogy nyáron én külföldön voltam egy családnál, és a levelet csak augusztus utolsó napjaiban láttam. Kerestem a srácot hogy mivan most akkor leadta-e vagy sem, de azóta sem tudtam elérni, plusz még azt is megtudtam hogy be sem iratkozott, hanem felszívódott, legalábbis nekem elérhetetlen. Úgyhogy megkérdeztem a To-somat hogy micsináljak, azt mondta nem lehet semmi egyebet, be kell fizetni a díjakat plusz az index elvesztését blablabla... De a problémám az, hogy sajnos az albikaucio meg a többi felemésztette a nyári tartalékaimat, és most ha megfeszülök sem tudom ezt ebben a hónapban kifizetni...
Nem lehet bármilyenféle kérvényt beadni, vagy dékáni levelet , vagy részletfizetést kérni vagy AKÁRMI mert így nem tudok beiratkozni egy hónapig biztos, és akkor meg az már ugye leves...
Azt mondták hogy akkor fizessem be akkor amikor tudom és akkor majd passzívra tesznek, de árva vagyok, és nagyon fontos az aktív státuszom hogy kapjak árvajáradékot...
Na ez volna a kérdésem hogy szerintetek mit csináljak?
Bocs ha kicsit hosszúra sikerült:)
Előre is köszönöm szépen a segítséget!Liqueor

RyanTT írta:Pénzügyre a Corvinusos pénzügytan TK a legjobb akkor, vagy van más is esetleg ami szóba jöhet?

chris0220 írta:Szeretném megkérdezni, h van minimum kredit amit egy félévben fel kell venni. Azt hallottam h 15 kreditet kell félévente. De én ezt sehol nem láttam a tvsz-ben. Ez igaz? Mert uccsó évre már csak egy tárgyam maradna a stat miatt... Akkor felkéne venni tölteléktárgyakat is h meglegyen a 15 kredit?
köszi

chris0220 írta:és akkor ezt megtudom úgy oldani, h pl.: ami 4. meg 5. félévben választható tárgy akkor azt egy évvel késöbb veszem fel, tehát abban a félévben amikor kevés kreditem lesz?

Mivel csúszok 1 évet akkor végülis a 7. félévben is felvehetem az 5. féléves tárgyat mert nekem csak 1 év múlva lesz gyakorlat... És akkor így most több kreditem lesz mint 180? igaz?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég