rosebud írta:Sziasztok
Nekem lenne néhány kérdésem, légyszi ha tudtok válaszoljatok, köszi
- a reg héten két nap van megadva beiratkozáshoz, akkor mindegy mikor megyek, vagy be van osztva?
- mikor fogom megtudni hogy nekem milyen tantárgyaim lesznek és milyen könyvek kellenek, erre mennyi idő áll rendelkezésre h beszerezzem, van vmi spéci könyvesbolt erre.
- ha minden órára bejárok van esélye hogy nem bukjak ki a vizsgákon? persze tudom h rajtam áll...
- az egyéni tanrend és h nekem mennyi kredit kell ugye fogunk tájékoztatást kapni, úgy h még én is megértsem?
- szel a tantárgyakat a neptunon keresztül kell majd felvenni, ha már tudom mik azok, a reg héten?
asszem ennyi, előre is köszike
- a beiratkozás a gólyáknak csoportok szerint van beosztva. az pedig hogy ki melyik csop.ba lesz beosztva, ki lesz függesztve az aulában!
- a tárgyakat akár most is megtudhatod ha leszedsz egy aktuális tantervet, itt van hozzá a link:
http://www.pszfb.bgf.hu/egysegek/tartal ... 11&c_Id=77könyvesbolt van a suiban, de érdemes figyelni a felsőbbévesek tankönyvhirdetéseit is (pl. it a fórumon) mert úgy olcsóbbn meg lehet úszni!
- nem csak az óralátogatástól függ a vizsga sikeressége

neked kell megtapasztalnod mitől haladsz a legjobban, nekem pl 15ször annyit számitott egy otthoni átolvasás mint egy óra, de van aki forrditva van ezzel ..
- a reg héten lesznek előadások, azok arra szolgálnak hogy megérts mindent, amit még eygelőre nem értessz! továbbá erre a célra ott van az online-on lévő, folyamatosan bővülő GYIK is, azt is nézegetheted!
- azt is elmondják majd pontosan mit kell a neptumban csinálni, így addig mig nem tudod ne is foglalkozz ezzel, minderől időben fognak tájékoztatni!