Kérdések - Válaszok

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

Re: Kérdések - Válaszok

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 25., péntek 12:18

geriboyy írta:csokolom..nem tudja vki mikor lesz beiratkozás?mert a tájékoztaton nem volt dátum és nemtom akkor most vajh a reghéten kell v mikor..

reghéten igen
de ha gólya vagy akkor elvileg nektek be van osztva az egész. letve csoportok szerint van egységesen a beiratkozás.
felsőbbéves meg odacsattog a TOra felvszi az indezet, beiratkozik, kitölti és visszaadja.
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

Given: 0 thanks
Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: ftc-angel » 2006. augusztus 26., szombat 8:32

MOst ebből azt akartad kihozni, hogy milyen jó nekünk(felsőbbéves)? :)))
HAJRÁ FRADI!!!
ftc-angel
Newbie
Newbie

Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 26., szombat 9:08

nem, pusztán azt hogy másképp működik :)
meg próbáltam utalni arra hogy azon gólyák akik nm ismerik a neptun rendszrt ne turkáljanak benne addig mig el nem mondják nekik mit és hogy kell, halljátok gólyácskák, már csak egy hét addig birjátok ki!!!! mert aztán valamit félre nyomtok, rosszul csináltok meg aztán rohgangálhattok a nagy ismeretlenbe elintézni a hiba kijavítását, az meg nem jó ...
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. augusztus 26., szombat 20:51

ez micsoda uj modi, hogy a zh-het a het kozepen kezdodik? vagy ez is el lett irva? remelem...
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 27., vasárnap 8:59

hét közepén?
akkor lehet mégis jó volt az első napos infóm, ha az első nap nem a hétfő hanem a szerda ..
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. augusztus 27., vasárnap 9:02

Babyface írta:hét közepén?
akkor lehet mégis jó volt az első napos infóm, ha az első nap nem a hétfő hanem a szerda ..

marmint minek az elso napja? a zh-hetnek? mert igen, szerda az elso nap. na jo, vegulis lehet jo lesz az a hetvege kozben.. csak furcsa. :)
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: rosebud » 2006. augusztus 27., vasárnap 10:19

Sziasztok
Nekem lenne néhány kérdésem, légyszi ha tudtok válaszoljatok, köszi
- a reg héten két nap van megadva beiratkozáshoz, akkor mindegy mikor megyek, vagy be van osztva?
- mikor fogom megtudni hogy nekem milyen tantárgyaim lesznek és milyen könyvek kellenek, erre mennyi idő áll rendelkezésre h beszerezzem, van vmi spéci könyvesbolt erre.
- ha minden órára bejárok van esélye hogy nem bukjak ki a vizsgákon? persze tudom h rajtam áll...
- az egyéni tanrend és h nekem mennyi kredit kell ugye fogunk tájékoztatást kapni, úgy h még én is megértsem?
- szel a tantárgyakat a neptunon keresztül kell majd felvenni, ha már tudom mik azok, a reg héten?

asszem ennyi, előre is köszike
Ne sírj mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént!
rosebud
Hero Member
Hero Member

Given: 3 thanks
Received: 3 thanks

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 27., vasárnap 10:34

rosebud írta:Sziasztok
Nekem lenne néhány kérdésem, légyszi ha tudtok válaszoljatok, köszi
- a reg héten két nap van megadva beiratkozáshoz, akkor mindegy mikor megyek, vagy be van osztva?
- mikor fogom megtudni hogy nekem milyen tantárgyaim lesznek és milyen könyvek kellenek, erre mennyi idő áll rendelkezésre h beszerezzem, van vmi spéci könyvesbolt erre.
- ha minden órára bejárok van esélye hogy nem bukjak ki a vizsgákon? persze tudom h rajtam áll...
- az egyéni tanrend és h nekem mennyi kredit kell ugye fogunk tájékoztatást kapni, úgy h még én is megértsem?
- szel a tantárgyakat a neptunon keresztül kell majd felvenni, ha már tudom mik azok, a reg héten?

asszem ennyi, előre is köszike

- a beiratkozás  a gólyáknak csoportok szerint van beosztva. az pedig hogy ki melyik csop.ba lesz beosztva, ki lesz függesztve az aulában!
- a tárgyakat akár most is megtudhatod ha leszedsz egy aktuális tantervet, itt van hozzá a link:
http://www.pszfb.bgf.hu/egysegek/tartal ... 11&c_Id=77
könyvesbolt van a suiban, de érdemes figyelni a felsőbbévesek tankönyvhirdetéseit is (pl. it a fórumon) mert úgy olcsóbbn meg lehet úszni!
- nem csak az óralátogatástól függ a vizsga sikeressége :) neked kell megtapasztalnod mitől haladsz a legjobban, nekem pl 15ször annyit számitott egy otthoni átolvasás mint egy óra, de van aki forrditva van ezzel ..
- a reg héten lesznek előadások, azok arra szolgálnak hogy megérts mindent, amit még eygelőre nem értessz! továbbá erre a célra ott van az online-on lévő, folyamatosan bővülő GYIK is, azt is nézegetheted!
- azt is elmondják majd pontosan mit kell a neptumban csinálni, így addig mig nem tudod ne is foglalkozz ezzel, minderől időben fognak tájékoztatni!
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: kennykingman » 2006. augusztus 28., hétfő 0:35

TO-s nénik benn vannak most nyáron???? (Kissé elírták a jelszavamat a neptunban, ezért nem tudok belépni)
A legnagyobb lúzer az, aki minden nap bizonyítani akarja ITT a fórumon, hogy ő nem lúzer, sőt irtózatosan sikeres ember. Sajnos csak ő nem veszi észre, hogy mekkora nulla és senki nem kér belőle még itt sem... Na én sem kérek.
kennykingman
Super Member
Super Member

Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 28., hétfő 8:06

nyugi, egyelőre nem is fontos hoghy be tudj, szóval semmiről nem maradsz le.
de ehyébként elvileg 24.e óta bent vannak, viszont elég horror felhívni a TOt mert sose veszik fel
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: collignon » 2006. augusztus 28., hétfő 11:42

Sziasztok!
Jövő héten politológia VK-m lesz és nem lehet könyvtárból kölcsönözni! Mi a teendő?
collignon
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: monyo » 2006. augusztus 28., hétfő 11:46

Ja én is így vagyok ezzel!Én 350km-re lakom csupán :D Amúgy jó az avatarod,a legjobb funny videó  ;D Én próbáltam helyet kérni a koliban a számvitel előkészítőre de azt sem engedték.Hülyén van itt megszervezve minden >:(
monyo
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: breezer » 2006. augusztus 28., hétfő 11:57

jah, minek van a koli,ha nem annak, hogyha vizsgádvan benn aludhass, ha már felvettek...
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

Given: 26 thanks
Received: 20 thanks
Évfolyam: V.

HozzászólásSzerző: hellowine » 2006. augusztus 28., hétfő 12:17

na az a nagy helyzet hogy  nem sikerült a makrom Nagy András beirta a leckekönyvembe az egyest de a neptunba nekem az van még mindig beírva hogy felmentve hármassal, mennék vk-ra de nem tudom emiatt felvenni mi a teendő ilyenkor kit hivjak fel? ??? :-\

hellowine
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Amalthea » 2006. augusztus 28., hétfő 13:22

hellowine írta:na az a nagy helyzet hogy  nem sikerült a makrom Nagy András beirta a leckekönyvembe az egyest de a neptunba nekem az van még mindig beírva hogy felmentve hármassal, mennék vk-ra de nem tudom emiatt felvenni mi a teendő ilyenkor kit hivjak fel? ??? :-\

Hát eleve nem szabadott volna úgy leadnod év végén az indexed hogy nem egyezik a neptunos leckekönyvvel.. szal hívd a diákcentrumot (talán felveszik).. amúgy+ a vk-t már tárgyfelvételkor fel kellett volna venned.. viszont a tárgyfelvétel már lezárult..szal érdekes.. :-\
Kép
Amalthea
Sr. Member
Sr. Member

ElőzőKövetkező

Vissza: A suliról általában