Szóval itt lehet mindenféle jegyzetet, puskát kunyerálni.

zakkant írta:Jah és kérdem én hová lett a Jegyzetraktár az online-oldaláról ??? merre találom ? az ami a gmailos helyen van azok lennének azok ?? nekem nagyon sokat segített a jegyzetraktár úgyhogy örök hála érte, remélem még visszateszik vagy más helyen lesz elérhető !!

( Kár hogy nem mentettem le onnan mindent a további tantárgyakhoz stb..stb.. Nem tudod miért szedték le ?? a tanárok tiltakoztak ellene vagy mi ?? Máshová esetleg nem rakják fel ?

zakkant írta:Nem tom lehet-e oldalt írni, én itt találtam néhány segítséget : igaz ezek régiek de hátha vkinek még jók lesznek: http://alvarulez.uw.hu/
Ezek már újabbak : http://nyocascsoport.atw.hu

Babyface írta:nem érkezett válasz igazán??
akkor nemtom mi a ráknak bválaszoltam neked bakker, ha szerinted nem érkezett válasz.
mégegyszer leirom hátha igy már eljut oda ahova kell:
LESZ jegyzetraktár, de mivel azzal van a legnagyobb munka, és akészítők is hallgatók emellett emberek és van pár VKjuk, ezért majd csak az után fogják megcsinálni.
brekk örülnék asszem a jegyzetraktárral foglalkozók nevében mondhatom ha nem hoznád fel a témát újtra és újra különböző helyeken úgy mintha újkeletű lenne és nem reagálta volna le még senki.

Köszi Babyface !! Jah és igen grat Marci az nyolcascsoport webhelyének 

carmine írta:a gmail-es jegyzetraktár nem műkszik?
)

nekem van némi felhalmozott cucc a gépemen ! De csak amint lementek a Vk-k csak utánna tudok küldeni ! HAli !!
brekk írta:Babyface írta:nem érkezett válasz igazán??
akkor nemtom mi a ráknak bválaszoltam neked bakker, ha szerinted nem érkezett válasz.
mégegyszer leirom hátha igy már eljut oda ahova kell:
LESZ jegyzetraktár, de mivel azzal van a legnagyobb munka, és akészítők is hallgatók emellett emberek és van pár VKjuk, ezért majd csak az után fogják megcsinálni.
brekk örülnék asszem a jegyzetraktárral foglalkozók nevében mondhatom ha nem hoznád fel a témát újtra és újra különböző helyeken úgy mintha újkeletű lenne és nem reagálta volna le még senki.
hököstol nem jott valasz, csak vmi olyasmit mondott vagy csaba vagy nemtom, h talan belinkeli azt is, de nem tortent semmi. es ha nem tunt volna fel, nem en hoztam fel a temat, hanem mar tobben szoltak. de talan nyisd ki a szemed.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég