!

brekk írta:a romatol budapestig a hivatalos könyv. de hogy vizsgara mi kell, az rejtely. olyanokat hallottam, hogy hiaba tudtad a konyvet beteve, megbuktal... es sas eva meg kivetit mindenfele tablazatot szamadatokkal es szerintem siman kepes lesz megkerdezni dogaban vmi konkret szamot, de hat egyreszt le se lehet irni, mert kurvasok, masreszt meg ki tud bemagolni statisztikai adatokat, harmadreszt kinek lesz erre ideje, negyedreszt normalis dolog ilyet kerdezni? marpedig igy mondogatta, hogy huuu ezek fontos szamok... :@

panko írta:nem tudjátok h sas éva irat katalogust?
mert nem tudok hozzá bejárni csak hazaynéhez, mert akkor órám van:(
köszi

bzzz írta:Vki meg tudná mondani, h volt-e ma katalógus Hazaynénál? A kiköpsz elmélet után már ki tudja ki és mit talál még ki....

Cobain írta:bzzz írta:Vki meg tudná mondani, h volt-e ma katalógus Hazaynénál? A kiköpsz elmélet után már ki tudja ki és mit talál még ki....
Nem volt ma katalógus. Viszont azt említette, hogy akik adtak be felmentési kérelmet azok bukták, mert az új rendszerben nem lehet akkredet beszámítani. Nekem mindegy, úgyis csak egy 3as eu jegyem volt akkredről...

bzzz írta:Cobain írta:bzzz írta:Vki meg tudná mondani, h volt-e ma katalógus Hazaynénál? A kiköpsz elmélet után már ki tudja ki és mit talál még ki....
Nem volt ma katalógus. Viszont azt említette, hogy akik adtak be felmentési kérelmet azok bukták, mert az új rendszerben nem lehet akkredet beszámítani. Nekem mindegy, úgyis csak egy 3as eu jegyem volt akkredről...
köszi:) az akredes dolog engem nem érint, de úgyis megeléxe megy 2essel:D

SadeGirl írta:Jah, amúgy tesztes lesz idén is?

Vissza: Közgazdasági és Társadalomtudományi Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég