Zsófi2000 írta:Hali!
Akinek van akármilyen tapasztalata/információja az Informatika szigorlattal kapcsolatban, hálás lennék, ha itt megosztaná velem. ;)
Dcsak akkor ciki, ha észreveszik!

Judit írta:Zsófi2000 írta:Hali!
Akinek van akármilyen tapasztalata/információja az Informatika szigorlattal kapcsolatban, hálás lennék, ha itt megosztaná velem. ;)
Szia!
én PINTES vagyok és júniusban volt az infó szigorlatom.
Győrfi volt benn és Gyurkóné : ebből Győrfi állandó tag, mert senki más nem ért a bankinfóhoz.
Írtó rendesek voltak, olyanokat átengedtek, hogy azon még én is elcsodálkoztam.
A bank infó a hangsúlyosabb. Elsőként a gazd infó tételt kell mondani, ha nem megy, addig faggatnak, amíg át tudnak engedni.Ha jól emlékszem, 3-an vagyunk benn a teremben, és miután kihúztad a tételt, bőven volt idő kidolgozni. Szerintem érdemes jól kidolgozni a tételeket, mert akkor rendesek. Pláne, ha jó sokat írtál, akkor csak egy-két dolgot kérdeznek és szép jegyet adnak. Azt is mondhatnám, hogy írj bármit a papírra: egyik évfolyamtársam a Micimackót írta a papírra.Dcsak akkor ciki, ha észreveszik!
De az 5-ért megizzasztanak.Ezt tapasztaltam. De nem lehetetlen.
Szerintem a közgáz mellett ez a legkönnyebb szigorlat.
Judit

Judit írta:Zsófi2000 írta:Hali!
Szia!
én PINTES vagyok és júniusban volt az infó szigorlatom.
Győrfi volt benn és Gyurkóné : ebből Győrfi állandó tag, mert senki más nem ért a bankinfóhoz.
Írtó rendesek voltak, olyanokat átengedtek, hogy azon még én is elcsodálkoztam.
A bank infó a hangsúlyosabb. Elsőként a gazd infó tételt kell mondani, ha nem megy, addig faggatnak, amíg át tudnak engedni.Ha jól emlékszem, 3-an vagyunk benn a teremben, és miután kihúztad a tételt, bőven volt idő kidolgozni. Szerintem érdemes jól kidolgozni a tételeket, mert akkor rendesek. Pláne, ha jó sokat írtál, akkor csak egy-két dolgot kérdeznek és szép jegyet adnak. Azt is mondhatnám, hogy írj bármit a papírra: egyik évfolyamtársam a Micimackót írta a papírra.Dcsak akkor ciki, ha észreveszik!
De az 5-ért megizzasztanak.Ezt tapasztaltam. De nem lehetetlen.
Szerintem a közgáz mellett ez a legkönnyebb szigorlat.
Judit

destiny írta:Győrfi azt mondta, hogy külsöst szerez maga helyett, h ne legyen rá panasz.. ;D ;D ;D ;D ;D
Gondolom ezért is ismeretlen a hölgyemény..

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég