FogrémTünci írta:Lehet tudni valamit arról, hogy ez a tárgy miért nincsen fent a Neptunban a tárgyfelvételnél? Nem csak a kurzusok nincsenek meghirdetve, de magát a tárgyat is "elfelejtették" feltenni. Később fent lesz, vagy változott a mintatanterv és akkor meg sem fogják hirdetni? Köszi!

FogrémTünci írta:Nekem is, de csak akkor, ha kiveszem a pipát, hogy csak a meghirdetett tárgyakat mutassa. Ezek szerint a humán számvitel nem minősül meghirdetett tárgynak.

De nem akarok kötekedni! 

FogrémTünci írta:Sajnos ezt is meg kell cáfolnom, mert pl se vezetőiből ,se nemzetköziből nincs fent kurzus, pedig páratlan féléves tárgy.De nem akarok kötekedni!

_Chilin_ írta:Sziasztok!
Nem tudja vki hogy miylen jellegű feladatokra lehet számítani az 1. zh-n? Olyan nehézségű feladatok is előfordulhatnak mint az 5. 6. 7. példák?
Előre is köszi!

legalábbis én automatikusan 4000 km * 14 Ft/km-t számoltam, ami 54.000 Ft nem pedig 20.000
és meg tudod mondani h miért annyi?
tundee írta:Dávid! lsz segíts
a 9. példánál nem értem, hogy a gépkocsi költség miért 20.000 Ftlegalábbis én automatikusan 4000 km * 14 Ft/km-t számoltam, ami 54.000 Ft nem pedig 20.000
és meg tudod mondani h miért annyi?
köszi előre is!

tundee írta:ezt teszi ha vezetői számviteled is van hem számvitel alatt és arra jársz...
még egy kérdés a jegybanki alapkamat azt honnan tudom, hogy 9% volt? gondolom ehhez is van vmi plusz infod

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég