Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

dolgokról úgy általában, amik nem fértek be máshová
Fórum szabályok
Megkérünk mindenkit, hogy fórummal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit ne itt tegye meg, hanem erre felé, az újfórum vagy a javaslatok témákban.
Köszönjük.

Re: Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

HozzászólásSzerző: Joshi Bharat » 2009. július 26., vasárnap 21:37

Drága Bharátom!

Azért kérdeztem csak, mert annyi ilyen sarlatán módszer létezik a mai világban, kicsúfolva a spiritualizmus eredeti gondolatát.

JB
Joshi Bharat

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. július 26., vasárnap 21:40

Joshi Bharat írta:Drága Bharátom!

Azért kérdeztem csak, mert annyi ilyen sarlatán módszer létezik a mai világban, kicsúfolva a spiritualizmus eredeti gondolatát.

JB

Kedves Joshi!

A szavaidból azt veszem ki, hogy nem könnyű megbarátkozz maga a spirituális világ létezésével és nehéz elfogadjál olyan dolgokat, amik ehhez a világhoz tartoznak, pusztán azért, mert még nem sikerült megtapasztalni. De amit nem tudunk, az nem biztos, hogy nem is létezik. :)

Üdv, OLI
Imádom ha valaki negatívan kritizál, mert azt jelenti, jól csinálok valamit. Az illető pedig amellett, hogy hülye még IRIGY is! Képes vagy ezt tudomásul venni?

http://www.bpm-fm.hu/ vs. Hardcore - Dj Promo http://www.youtube.com/watch?v=DOxyjGtTb0M
Oli
Super Hero
Super Hero

Given: 46 thanks
Received: 97 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.

HozzászólásSzerző: angyay » 2009. július 26., vasárnap 23:01

A gondolat élet mert nélküle mit érsz ruhádban tudnál lenni ha nem lenne gondolat (érdekesen tudnánk létezni ha nem volna gondolati termékek). Így a pozitív gondolkodás életem része elsődlegesen de tudom kell negatívan és kreatívan is gondolkodnom (Shet tanítása) de emberien is tudj gondolkodni hozzá teszem ezt is. Ott van a gondolattal kezelt virág esete van két virágod cserépben az egyiket szeresd gondolataidban a másikat nem nézd meg a szeretet virágod hogyan néz ki és hogyan amit nem szerettél. Rengeteg ilyen próba van a vízzel és sok mindennel ha tudsz szépen és mosolygósan közlekedni és a gondolataidban is ugyan ezt teszed siker kapujában vagy életedre nézve és másokéra.
angyay
Newbie
Newbie

Given: 1 thanks
Received: 5 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Évfolyam: III.

The following user would like to thank angyay for his or her post:
Oli

HozzászólásSzerző: angyay » 2009. július 27., hétfő 8:21

Oli írta:[

Megint javítalak. :) " Biztos vagyok benne, h a lelkem továbbvándorol... de erre választ úgy érzem, h semmiféle úton nem kaphatnánk." --> A válasz benned van, ehhez pedig az kell, hogy nagyon mély, meditatív állapotba kerüljél. Ami a hozzászólásodat illeti, tényleg javaslom neked az Akasha Krónikájának elolvasását. Ha nincsen meg, dobj privátban egy mail címet és küldöm neked mailben a könyvet. Utána érteni fogsz te is jó pár mindent, rávilágítanak benne egy s másra, továbbá más szemléletet ad és olyan dolgok kapnak értelmet, amik eddig még nem. Érteni fogod az összefüggéseket, maga a világegyetem kialakulását és még sok-sok más dolgot. Tényleg nagyon jó könyv. Igaz nem írtak le mindent benne csak egy kis töredékét. De arra is van megoldás, hogy a birtokodban legyen az Akasha, de ez is hosszú és kemény munka, mert szintén olyan állapotba kell eljussál meditáció közben, ami nagyon nagyon nehéz. De ha sikerül és hozzáférhetővé válik számodra a könyv, akkor információkat hívhatsz le belőle és képes vagy arra, hogy fejlesszed képességeidet. Az univerzum tudástárának nevezik más szóval. Nekem ez a cél, hogy tapasztaljam és tudjam olvasni a Krónikát teljes egészében és akkor elmondhatom, hogy igen, egy olyan tudás birtokában vagyok, ami a világ összes kincsével sem ér fel. :) /Bár aki nem "érett" még a könyv olvasásához, aki meg nem hisz benne, az pláne ne olvassa el, mert nagyon sok minden ijesztő lehet számára/

Akasha krónikával kapcsolatba tudsz kerülni te magad is hisz ezért van az agyunk ha edzed extrém módokon akkor az agy képes lesz azonnali kapcsolatban lenni e hellyel (nálam úgy jelenik meg egy adott problémára azonnal van vagy három válaszom de egy óra múlva még több de napokon belül sikerül a megoldást meg megmondanom pedig a témáról akkor hallottam tőled először). Barátomat rendszeresen ezzel akasztom ki ő érti amit tesz a szakmájában kérdezem min van elakadva és sokszor eltalálom. Agy csak a napi rutint tudja ellátni gondolkodásilag a többit mindenki az Akashha helyen végzi azt hogy hogyan tudsz jobban a tudásban lenni rajtad múlik képezd elmédet és fejleszd azt szinte mindennap van lehetőséged rá olyan egyszerű dolgokban is tudod tenni. Formákban gyakorlom a képzeletem fejlesztését amit mindenki saját magának olyanra alkotja ami neki a legjobb. Agyad fejleszted így a képességek tárházában vagy Akasha vagyis az éterben itt előttem fogom a levegőt és még sem az mert a tudatot fogom hisz benne létezem a gondolatban vagyok. De gyakorolj és átéled a csodádat amiben ott vagy csak még nem tudod teljes mértékben ki használni meditálsz jobban benne vagy de ébren is tudsz mély tudat szinteken lenni gyakorolj és légy a gondolatidban. Egy példa a gondolat áramlására sikerült megélnem valóságosan is ami itt le van írva fantasztikus érzés részévé válhatsz bárminek csak akarnod kell pozitívan légy benne a mindenségben.

Képzelet nagyúr játékosan teszek veled egy próbát. Teremtőd feltesz neked egy kérdést lehetőséged, van arra ott abban a szobában életed álma, bent van neked, csak bekel menned oda. Te bemész nem sok idő múlva pár pillanat s már kint is vagy. Nem lehet rád ismerni, úgy nézel, ki kérdezlek mi történt. Diideregve váálaaszólod jéég veerembe voltam s bent egy tükör volt, amin nem látszott semmi a fagyból s benne magamat láttam én is egy jégcsap voltam, brr fázom.
Ego + Dilemma = Létezés
Nem olyan embernek ismerem azt a személyt, ki meghátrál, mert jégveremben volt. Gondolkodott mért nem volt deres az a tükör. Úgy döntött vissza megy abba a helyiségbe és meg nézi újra a tükröt így tett. Fázott az nem vitás de legyűrte a hideget láss csudák csudája a tükörhöz érve érdekes élményben lett része. A tükör egyben dimenzió átjáró volt, ahogy elé ért máris egy újabb helyen találta magát. Hófehér volt minden e helységben itt is volt egy tükör, amiben egy fa volt látható. Tükör vonzotta, hogy oda menjen és most olyan élményben, létezet, amit szavakkal nehéz leírni. A teste megszűnt létezni apró fénypontokká vált sokmilliárdnyi, fénypont lett határtalan jó érzése volt e létformában szó nincs rá mily érzések, kerítették hatalmába. A tükör hívta, lépjenbe s követte e hívó szót s már egy dombokkal, körülvet tisztáson találta magát. Itt átélte, mint e sok fénypont lassan fává alakul. Először a gyökérzet alakult ki érezte, mint e fények anyagias létformává alakulnak szuper érzés fokozatosan fa törzse ágai leveleit átélve a létezést a fénypontok anyagi formává alakultak. Kezdte érezni, hogy ő egy fa örömmel vette a létezés e formáját. Ott állt már jó ideje események folytonosan követték egy mást, vadászokat látott kik cipelték a zsákmányukat. Fáradtam leheveredtek a fa alá egyikük kérte a fát, szeretné, ha közvetítené az üzenetét haza, várják a szerettei, mi van velük. Fának természetes volt e szavak oly sok ideje tették már ezt, üzenetet átadta viszont üzenetet is. Vadászok kis idő múltán tovább mentek megint ott állt de sohasem magányosan, mert beszélgetéseket hallva, amit a fák élőlények s minden részeként átélte. Az erdő csendjét nagyon rossz zajok verték fel favágók jöttek és már vágták a fákat. A fa olyan gondolatáramlásban lett része a sok emlék áramlott felé nem tudta mire vélni. Gondolataiban meg jelent két vadász kiket látott régről ők mikor gondolták ezt a fát élni, hagyjuk így lett és vette az üzenetet, mert ez a dolga. Nem maradt egyedül maradtak jó páran. Furcsa érzése lett a fának érezte, mintha a léte változna most nem fénypontokká vált ez attól másabb még bizsergetőbb érzés lett úrrá rajta. Látta, mint kiszárad a teste és a létezésbe kerül. Többi fának, ahogy szállt felettük adogatott magából mindig egy keveset. Maradt egy kevés azt nem tudta átadni senkinek. Telet az idő eljött, aminek el kellet jönnie a fa kiszáradt és úgy állt ott. Emberek jöttek díszes szalagokat, hoztak és feldíszítették a fát. Nagy mulatságod rendeztek a fa alatt, vigadtak énekeltek táncoltak, örültek az életnek. A fa, vagyis ami maradt belőle érzett valami gondolatot visszament oda ahol valamikor ő állt, mint fa. Látta az embereket valójukban és örült annak tisztelték még így is a fát. Érdekes dolgot észlelt egy ember csendre intette a többit csend honolt a tájra. Kezdet benne valami határtalan dolog bekövetkezni létezésének a maradéka szétterült a tájra abból kaptak a fák és ez emberek és minden lény a föld minden. Az emberek mikor ezt átélték összepakoltak és régen, ahogy énekeltek torokhangon adott ritmusban csendesen hazamentek. Ezért vannak olyan helyek ahol a fák természetes közegükben évszázadokon át, fen, maradhatnak még a száraz ágat, sem gyűjtik össze ezen erdőkben, mert a fák a mi lelkünk és testünk.
angyay
Newbie
Newbie

The following user would like to thank angyay for his or her post:
Oli

HozzászólásSzerző: TajahaKura » 2009. július 27., hétfő 8:43

Joshi Bharat írta:Oli Barát és a többiek!

Nemrég néztem a konkurens televíziócsatornát és láttam, hogy egy hölgy (Klári néni) különböző gyilkosságok felderítésében segítette a hatóságok munkáját. Különleges tehetségét használta fel, megjelentek előtte a gyilkosság részletei.

Ti ebben hisztek? Én arra gondoltam, hogy Klári néni volt a gyilkos, onnan tudja az egészet!

ez az a japénos dolog? hogy ott kint ünneplik a nénit? azt a riportot megnéztem és elképedtem nem is kicsit...
persze a néni magát "látó"-nak nevezi. és azt nem tudom h rögtön megtalálta a helyszínt vagy előtte találgatott? mert erról azt hiszem nem volt szó... de javítsatok ki ha tévedek.
“A képzelőerő fontosabb, mint a tudás.”
Kép
“Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.”
TajahaKura
Full Member
Full Member

Given: 4 thanks
Received: 3 thanks
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: angyay » 2009. július 28., kedd 9:12

A víz üzenetei ismeritek ha nem nézzétek meg a videót nagyon tanulságos. A pozitív gondolkodás minden napjaiban.
http://www.youtube.com/watch?v=aBuGpJsXJuQ
angyay
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. július 29., szerda 18:22

Megkérnék mindenkit, hogy a világűr, tudományos dolgok, megmagyarázhatatlan jelenséges topicba írja inkább az ezoterikás/spirituális dolgokat, hogy ne "offoljunk" többet. Bár talán értelmezni kellett volna legelőször, a topic címét, mert a pozitív gondolkodás témakörben, minden beletartozik, amit eddig írtunk (értem alatta, agykontroll, meditáció, képzelet fejlesztés, vonzás törvénye, stb...), hiszen pont ezekről szólnak. Ha pedig valakinek gőze nincsen arról, hogy mi micsoda az ezoterika világában, minek mi az értelme, mi által fejlesztjük képességeinket és ez hogyan függ össze a topic eredeti témájával, ne irkáljon hülyeségeket, hogy végig offolva lett és eltértünk a topic tartalmától (vitatkozni erről meg senkivel nem állok le). Off vége.
Imádom ha valaki negatívan kritizál, mert azt jelenti, jól csinálok valamit. Az illető pedig amellett, hogy hülye még IRIGY is! Képes vagy ezt tudomásul venni?

http://www.bpm-fm.hu/ vs. Hardcore - Dj Promo http://www.youtube.com/watch?v=DOxyjGtTb0M
Oli
Super Hero
Super Hero

Given: 46 thanks
Received: 97 thanks

HozzászólásSzerző: brekk » 2009. július 29., szerda 22:45

HA ITT SENKINEK FINGJA NINCS SEMMIROL, MIERT EZEN A FORUMON IRKALOD A HULYESEGEIDET, HM???? MIERT NEM MESZ HOZZAERTOK KOZE???
MINDEN EGYES ROHADT HOZZASZOLASODBAN ELLENTMONDASZ ONMAGADNAK, MERT GONDOLKODNI SEM TUDSZ.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: angyay » 2009. augusztus 4., kedd 5:43

A gondolatokért tenned is kell dolgokat mesélem a feltételes Harmadikszem megnyitásom történetét azért feltételes mert neked másképpen sikerült vagy sikerülhet.

Harmadikszem kulcs önmagadra ha mered az ajtót kinyitni mered? A kinyitása kinek így hogy beavatás által nem hiszek benne kerékpározni sakkozni úszni is megtudsz tanulni magadtól senkinek a segítsége nem kell hozzá. Harmadikszem megnyitása a szerintem i: olyan régen volt már amikor elkezdtem ezeket a gyakorlatokat a lényege fekszel az ágyon olyan félhomályban szemeid résnyire vannak nyitva de már ép alig látsz a kezeddel vagyis újaiddal megtöröd a fényt ahogy mozgatod és lassan becsukod a szemedet. Ekkor olyan barlangból mikor mész kifele a fényre olyan fehéres jelenséget láttam amiben érdekes események voltak időnként vagy csak a sárgásfehér fényt láttam. Hatásai csukott szemmel szellem emberek fejét láttam ritkán teljes alakot fekete-fehérben java részt. Érdekesebb hatása is volt szerintem ennek köszönhetem a Harmadikszem megnyitását láttam képeket ha bármire néztem a porba vagy olyan mozaik lapok vannak a szobában egyik fehér a másik piros azt nézve ember állatot tudok látni még most is szabályosan versengenek melyiket lássam. De a legérdekesebb a csikkben olyan nő fejét láttam kétszer egy óráig élt a jelenség felemás szemű volt ilyen és ehhez hasonló dolgokat rengeteget láttam csak néznem kellet bármiben megjelenik csak tudatosan kell nézni. Vagy tévedésben vagyok és ez nem a Harmadikszem képességei a megérzés a jövőre és mi egyéb nem rég egy helyen olvastam miket tulajdonítanak a Harmadik szemnek érdekes mily régóta mívelem és nem is tudtam róla tudatosan. ÍGY KELL EGY KULCS ÖNMAGADHOZ VAGY NEM szerintem ez a lényeg azt hogyan találod meg és mennyit fizetsz érte a ( a fizetés érte a lustaságod jelei). Ez csak a kezdet volt mennyi érdekes kulcsot tudsz megtalálni magadhoz ha felmered vállalni hogy te egy zár vagy amihez nem adtak kulcsokat de ha keresed mindet megleled.
Szívvel lélekkel!
angyay
Newbie
Newbie

Előző

Vissza: Általános terefere