Anibere írta:Azt én sem értem, hogy miért nehezebb az adott vizsga megoldását pl. matekból kirakni a hivatalos holnapon a letölthető dokumentumok közé, mint kiragasztani a tanszékre.
Ugyanúgy leírja egy tanár a megoldást, csak plusz egy szkenner kéne, és máris meg lenne oldva hogy mindenki kedve szerint sokszorosíthatná a megfelelő minőségben, és még a tanszék előtt is lehetne normálisan közelekedni.
Ugyanitt az adott tárgy híreihez pedig ki lehetne írni pl. az eredmények, vizsabeírások időpontját, a terembeosztásokat, stb.
Egyet értek! Miért kell mindenért, mindennap bemenni a suliba, miért nem lehet interneten keresztül megtudni az eredményeket, jegybeírások időpontját, helyét?
Most is pl már több napja vadászom a pénzügyi-számviteli infó eredményem, de nincs sehol (péntek este van) és hétfőn van az UV. Most feljelentkezzek és ha sikerül, akkor meg 3500Ft-ért vegyenek le, csak mert vki lusta feltenni neptunba a jegyeket?
Jegybeírás időpontokkal ugyanez a helyzet, sokszor még Zh-n sem mondják el és volt, hogy emiatt lemaradtam róla, mert csak folyosói pletyka útján terjedt. Miért nem lehet ezeket feltenni akár a suli honlapjára, akár onlinera egy-egy táblázat keretében? nehéz? fáj? 5 perc lenne, ehelyett a diák töltse ezzel a fél napját. Arról már nem is beszélve, hogy a főnököm arckifejezése milyen lesz ilyenkor.