mkrisztina írta:Sziasztok!
Gólyatáborral kapcsolatban szeretnék kérdezni! Ha sikerül a első turnusba bejutnom akkor 19-én kb. hány órára érnénk vissza Budapestre?!
Előre is köszönöm!![]()
Kriszti

zsuzsiakiss írta:Sziasztok!
Én is a gólyák lelkes táborát gazdagítom!![]()
Azt szeretném kérdezni, hogy néhányan mi már összefogtunk (leendő HR-esek), az oly nagyon "imádott" fészbúkon, és írtunk egy listát, akik az első turnusba szeretnénk jönni. Lehetséges az, hogy holnap valamelyikünk azt lediktálja telefonba? Eddig talán 12 név van rajta, nem tudom pontosan. Találtunk a Gólyafészek topikban egy listát a tavalyi dolgokról, hogy mit kell összeírni, az alapján készítjük a táblázatunkat. Okés ez így?![]()
Köszi!
Zsuzsi

smycsur írta:zsuzsiakiss írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy néhányan mi már összefogtunk (leendő HR-esek), az oly nagyon "imádott" fészbúkon, és írtunk egy listát, akik az első turnusba szeretnénk jönni. Lehetséges az, hogy holnap valamelyikünk azt lediktálja telefonba? Eddig talán 12 név van rajta, nem tudom pontosan. Találtunk a Gólyafészek topikban egy listát a tavalyi dolgokról, hogy mit kell összeírni, az alapján készítjük a táblázatunkat. Okés ez így?![]()
Köszi!
Zsuzsi
Szia/Sziasztok!
Megkérdeztem a "nagyfőnököt", szóval mehet így a dolog, ha megvan az összes adat mindenkiről. De az lenne a legjobb, ha egy ember bemenne a PSZF-re, és ott regisztrálna be. Hamarabb is végeznétek, mert a telefonok általában foglaltak lesznek.
Van valaki pesti közületek, aki el tudja intézni? Úgy lenne a leggyorsabb!

Blusto írta:Sziasztok!
Lehet, hogy már írták föntebb, vagy csak nem találtam a levélben, de ha személyesen nem tudom befizetni a tábort, akkor azt számlán kell elintézni? Ha igen akkor tudtok valami segítséget adni ebben? Előre is köszi!
Ui.: lényegesebben áttekinthetőbb a fórum mint a fbook
Majd átszoknak az emberek szeptembertől!

smycsur írta:Blusto írta:Sziasztok!
Lehet, hogy már írták föntebb, vagy csak nem találtam a levélben, de ha személyesen nem tudom befizetni a tábort, akkor azt számlán kell elintézni? Ha igen akkor tudtok valami segítséget adni ebben? Előre is köszi!
Ui.: lényegesebben áttekinthetőbb a fórum mint a fbook
Szia!
Örülök, hogy tetszik a fórum!Majd átszoknak az emberek szeptembertől!
![]()
Telefonon fogsz gondolom akkor jelentkezni, ebben az esetben majd a vonaton kell kifizetni a tábort, útiköltséggel együtt.

smycsur írta:zsuzsiakiss írta:Sziasztok!
Köszi!
Zsuzsi
Szia/Sziasztok!
Megkérdeztem a "nagyfőnököt", szóval mehet így a dolog, ha megvan az összes adat mindenkiről. De az lenne a legjobb, ha egy ember bemenne a PSZF-re, és ott regisztrálna be. Hamarabb is végeznétek, mert a telefonok általában foglaltak lesznek.
Van valaki pesti közületek, aki el tudja intézni? Úgy lenne a leggyorsabb!

zsuzsiakiss írta:Ja és még annyi, hogy volt egy ilyen opció is, hogy MÁV kedvezmény. Néhányaknak felmerült, hogy talán a diák kedvezmény is ide tartozhat. Odaírjuk akkor azt, hogy diák?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég