pityuhegy írta:Sziasztok!
Remélhetőleg én is PSZF-es diák leszek. Kérdezném,hogy a gólyatáborok általában mikortól szoktak "kezdődni", értem ezalatt a találkozás időpontját adott napon. Illetve arról lehet tudni,hogy idén merre lesz helyileg a tábor?Konkrétan az a problémám,hogy Balatonon leszünk azon a héten amikor a tábor van,de természetesen feljönnék 20-án, csak érdekelne hogyan tervezzem az utat. Elég,ha 20-án indulok el,vagy mindenképp haza kell jönnöm.
Köszöntem, István
Szeva!
Az indulás mindig reggel van, kb. 9 óra magasságában Budapest egyik pályaudvaráról, amit majd a gólyatábor regisztrációnál elárulunk, addig maradjon meglepetés!
A tábor helyszíne szintén meglepetés, amit majd akkor tudsz meg ha leszálltunk a vonatról és meglátod a vasútállomás tábláját!
Természetesen a regisztrációnál megkérdezzük majd, hogy honnan jöttök, és ha valaki arról a környékről jönne, ahol a tábor lesz akkor neki megsúgjuk, hogy ne kelljen felvonatoznia pestre aztán vissza (bár ezzel több éves gólyatábor szervezői tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy egy bődületes nagy partyvonatozásról marad le, ahol már lehet ismerősöket gyűjteni)!
Jelöljétek ismerősnek a GT-t a fészbukon meg iwiw-en!
Zsolti