davidurie írta:Fiúknak öltöny(féleség), a lányoknak pedig koktélruha, kisestélyi (nem matrózblúz :-D)
Hát majd megoldom
(és nekem nincs matrózblúzom a szekrényemben, nem olyan suliba jártam, kicsit liberálisabbak voltunk
)

Arnie írta:Feltétlenül párral kell menni, vagy ennyire nem formális a dolog?

Arnie írta:Feltétlenül párral kell menni, vagy ennyire nem formális a dolog?

a White Angel a legszebb szórakozóhely Budapesten! Szebb mint a tavalyi Play, pedig az sem volt kispálya
egyébként arra készüljön fel mindenki h farmerben és vagy sportcipőben a buli sajnos a szórakozóhely előtt lesz maximum. Ha hoztok külsősöket, akkor nekik is feltétlen mondjátok!
Ma(r)ci írta:Igyekszünk az ital árakkal kezdeni valamit, de ez bizony nem a living rooma White Angel a legszebb szórakozóhely Budapesten! Szebb mint a tavalyi Play, pedig az sem volt kispálya
egyébként arra készüljön fel mindenki h farmerben és vagy sportcipőben a buli sajnos a szórakozóhely előtt lesz maximum. Ha hoztok külsősöket, akkor nekik is feltétlen mondjátok!

)

erikamanó írta:Gyerekek!!!!! Öltözzünk már fel normálisan arra a Gólyabálra!!!! Azért sztem te sem gondoltad komolyan hogy farmert vennél fel. Ha pedig mésis, akkor menj discoba, ez bál lesz, nem disco.
Férfiaknak öltöny, lányoknak koktélruha, kisestélyi ki hogy hívja.
A farmer után írta, hogy "amúgy komolyan:" A farmert nem gondolta komolyan... És ezt most nem bántásból írom, nehogy félreérts!! Csak nem kéne olvasni/értelmezni nem tudás miatt nekiesni embereknek.. (és legyerekezni egy IV. évfolyamos srácot I. évfolyamos létedre.. kicsit nonszensz..)

smycsur írta:Fellépőkről lehet tudni valamit? Megint lesz olyan szavazás, mint tavaly volt?

davidurie írta:smycsur írta:Fellépőkről lehet tudni valamit? Megint lesz olyan szavazás, mint tavaly volt?
Szerintem szavazás idén nem lesz.. Legalábbis józan paraszti ésszel gondolom, mert kiteszik a szavazást, eltelik pár nap, meglesz az eredmény, utána egy csapatot sem tudnak iderángatni 1-2 hetes határidőn belül.
Ebbe bele sem gondoltam, hogy azt már akkor hamarabb kellett volna elkezdni!
Akkor bízzunk a HÖK-ben, hogy jót választottak!

erikamanó írta:Gyerekek!!!!! Öltözzünk már fel normálisan arra a Gólyabálra!!!! Azért sztem te sem gondoltad komolyan hogy farmert vennél fel. Ha pedig mésis, akkor menj discoba, ez bál lesz, nem disco.
Férfiaknak öltöny, lányoknak koktélruha, kisestélyi ki hogy hívja.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég