azért csak kinézem belőlük hogy nem ilyen idióták...brekk írta:ehh azer okosabb lett volna, ha valszamnak nevezed a topicot mer most majd beirod, h gazdasagi matematika 1 az analizisre.. aztan hanyan fognak rossz helyre irni...

breezer írta:azért csak kinézem belőlük hogy nem ilyen idióták...brekk írta:ehh azer okosabb lett volna, ha valszamnak nevezed a topicot mer most majd beirod, h gazdasagi matematika 1 az analizisre.. aztan hanyan fognak rossz helyre irni...

inább a kérdésre válaszoljál légyolyszívesbrekk írta:breezer írta:azért csak kinézem belőlük hogy nem ilyen idióták...brekk írta:ehh azer okosabb lett volna, ha valszamnak nevezed a topicot mer most majd beirod, h gazdasagi matematika 1 az analizisre.. aztan hanyan fognak rossz helyre irni...
nem kell idiotanak lenni, hogy VELETLEN rossz topicba irjal..
na remelem atvaltoztatjak majd a nevet.

Pofika írta:hali!
nem tudja vki hogy ha valszámból vettem fel VK-t szeptemberre, de le szertném adni le tudom-e még addig???
még nem is fizettem be.
és úgy döntöttem inkább először specen próbálkoznék, csak most nem akarok egy Vk-t elbaszni.
köszi

brekk írta:latod, ez az idiotasag, a valszam kerdesed.

::)

nekem is plzNiki írta:Sziasztok!
Valakinek nincsen meg véletlenül az utolsó kettő valszám vizsgadolgozat? (jun. 20 és 27) Ha esetleg meglenne valakinek az küldje el légyszi a nagy.nikolett@gmail.com email cimre!!
Előre is köszi és sok sikert mindenkinek akinek VK-ja lesz!

diverina írta:Sziasztok!
Azt szeretném tudni,h van-e esetleg vkinnek nagyon fain valszám pusija amiben benne vannak a bizonyítások is, el tudná küldeni erre a címre? diverina@yahoo.com Nagyon megköszönném!!!
Az analizis meg van nekem,ha kell vkinek::)

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég