Hát nem tudom, de ilyen téren szinte mindenen problémáznak ebben a suliban.boooooo írta:És azt meg lehet csinálni,hogy fölveszem idén már a jog 2-t(elsős vagyok még csak)?Vagy problémáznak emiatt?
Még 1. félévben felvettem egyszerre az üzleti etikettet és a tanulás kutatásmódszertant, de utóbbit le kellett adnom. Amúgy nincs elég tárgyad, hogy még pluszba fel akarsz venni? Nekem elég volt akkor az a 9 is! 

Skywalker írta:Hát nem tudom, de ilyen téren szinte mindenen problémáznak ebben a suliban.boooooo írta:És azt meg lehet csinálni,hogy fölveszem idén már a jog 2-t(elsős vagyok még csak)?Vagy problémáznak emiatt?Még 1. félévben felvettem egyszerre az üzleti etikettet és a tanulás kutatásmódszertant, de utóbbit le kellett adnom. Amúgy nincs elég tárgyad, hogy még pluszba fel akarsz venni? Nekem elég volt akkor az a 9 is!

Hát ebben igazad van. De lehet, hogy hiába akarja felvenni bárki, nem engedik meg. Nem ez lenne ez az 1 . eset...Lola írta:Skywalker írta:Hát nem tudom, de ilyen téren szinte mindenen problémáznak ebben a suliban.boooooo írta:És azt meg lehet csinálni,hogy fölveszem idén már a jog 2-t(elsős vagyok még csak)?Vagy problémáznak emiatt?Még 1. félévben felvettem egyszerre az üzleti etikettet és a tanulás kutatásmódszertant, de utóbbit le kellett adnom. Amúgy nincs elég tárgyad, hogy még pluszba fel akarsz venni? Nekem elég volt akkor az a 9 is!
Nem ő lenne az első akinek nem lett meg a matek vagy a szvitel vagy vmi ami miatt tényleg nincs elég tárgya ... De természetesen lehet ettől függetlenül meg van mindene (bár akkor én sem értem miért akar még felvenni tárgyat) de a lehetőség megvan, hogy tényleg nincs elég tárgya...

Biztosabb, ha megkérdezed a diákcentrumot vagy a to-s nénidet.ToMeSz írta:tehát akkor megse próbáljuk felvenni 2. félévben???![]()
![]()

Vissza: Közgazdasági és Társadalomtudományi Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég