destiny írta:Gazdasági és üzleti statisztika tárgyból indult egy újabb kurzus szerdán 11.20-12.50 Dr Márkus Gáborné -val. Aki át akarna jelentkezni az menjen a tanszékre!

Jandra írta:destiny írta:Gazdasági és üzleti statisztika tárgyból indult egy újabb kurzus szerdán 11.20-12.50 Dr Márkus Gáborné -val. Aki át akarna jelentkezni az menjen a tanszékre!
Márkus Gábornéról tud vki vmit?

zsirfeka írta:Jandra írta:destiny írta:Gazdasági és üzleti statisztika tárgyból indult egy újabb kurzus szerdán 11.20-12.50 Dr Márkus Gáborné -val. Aki át akarna jelentkezni az menjen a tanszékre!
Márkus Gábornéról tud vki vmit?
nem egy nagy egyéniség, de maximálisan jóidulatú, érthetően magyaráz látszik rajta hogy jól érti a dolgokat(én olyat hallottam hogy akik más tanárnál voltak inkább az ő nevét írták rá a dolgozatra mert arra számítottak hogy könnyebben adja a pontokat javításnál)

Blueice írta:Milyen könyvek kellenek ebből a tantárgyból?

bumblebee írta:sikerült elkavarnom a témajegyzéket (beadandóhoz). szerintetek merjek bemenni a tanszékre? neten sajnos nem találtam.

brekk írta:bumblebee írta:sikerült elkavarnom a témajegyzéket (beadandóhoz). szerintetek merjek bemenni a tanszékre? neten sajnos nem találtam.
azok csak ajanlott temak egyebkent, nem tudom tudod-e. nekem pl. egy sem szimpatikus rola

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég