öszi

Úgyhogy ha valaki mégis, akkor plíz írja meg. Köszi! 

Zsófi2000 írta:Sziasztok!
Gazdföciből mi a tankönyv címe? Mert van egy olyan érzésem, hogy az órai jegyzeteimmel nem fogok átmenni a vizsgán...
Első órán mintha Hazayné megemlítette volna a címet, de sajnos nem értettem.Úgyhogy ha valaki mégis, akkor plíz írja meg. Köszi!

égyszi
Tavaly a tankönyvet kérte vissza, az anyag nagy része kellett. Az órai jegyzetet sem árt azért átnézni.Candyy írta:Hello!
Valaki tud vmit a gazdföci vizsgáról?? Miket kell megtanulni? Az egész tk-et, vagy az órai jegyzeteket??
És van esetleg olyan akinek megvannak a jegyzetek?égyszi
Amúgy tavaly teszt volt meg vaktérkép.

kkkrisssz írta:Ha valaki tud időpontot Hazayné keddi gazdföci jegybeírásáról az légyszi irja le! Nem emlékszem, hogy mondta volna vizsgán.

kkkrisssz írta:a doga két részből állt: első rész karigázgatós (csak egyet kellett bekarikázni) 10db volt 6-6 pontért (a könyvből és előadásból kérdezett)
a második rész vaktérkép 40 pont (Európa térkép volt, a feladat azt kérte hogy irjam le 2004. május 1-én az unióhoz csaktlakozó országokat fővárossal együtt, és jelöljem az országot és fővárost is a térképen. ennek volt egy b, része is: fel volt sorolva 5 város (Marsielle, MIlánó, Innsbruk) és ezeket is jelölnöm kellett a térkéepn!
Nem volt olyan nehéz, nekem 3-as lett
Gondolom Hazaynénak nem esett ki a szeme a skubizásban... 

Vissza: Közgazdasági és Társadalomtudományi Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég