KisBagoly írta:Ortega írta:3/4 - 7/8 hát itt tényleg nem lesz senki sem csatak részeg(vagy mégis?)
Az este nem fog ott véget érni
Látom magam előtt a képet amint másnaposan köv nap bemegyek melózni

KisBagoly írta:Ortega írta:3/4 - 7/8 hát itt tényleg nem lesz senki sem csatak részeg(vagy mégis?)
Az este nem fog ott véget érni

És persze aki szabaddá tudja magát tenni a hétre, az is küldjön egy privátot Dávidnak, gyűljenek a nevek!:) Úgy látom most a keddi nap elhúzott, ha már nagy lesz az előnye, akkor felhívom az Akácfát, és megkérdem hogy kell-e foglalni vagy mehetünk nyugodtan.

smycsur írta:Még két ember minimum hiányzik a listáról, 17-en szavaztak arra, hogy ez a hét a jó, és eddig 15-en vagyunk!És persze aki szabaddá tudja magát tenni a hétre, az is küldjön egy privátot Dávidnak, gyűljenek a nevek!:) Úgy látom most a keddi nap elhúzott, ha már nagy lesz az előnye, akkor felhívom az Akácfát, és megkérdem hogy kell-e foglalni vagy mehetünk nyugodtan.

takeover írta:smycsur írta:Még két ember minimum hiányzik a listáról, 17-en szavaztak arra, hogy ez a hét a jó, és eddig 15-en vagyunk!És persze aki szabaddá tudja magát tenni a hétre, az is küldjön egy privátot Dávidnak, gyűljenek a nevek!:) Úgy látom most a keddi nap elhúzott, ha már nagy lesz az előnye, akkor felhívom az Akácfát, és megkérdem hogy kell-e foglalni vagy mehetünk nyugodtan.
Ha délután mentek akkor még lehet lessz üres asztal de estére mindenképp érdemes foglalni főleg ha egymás környéken akartok ülni
Gyere te is!
Amúgy igen, azért terveztük délutáni órára az érkezést, hogy legyen hely! 

ifuka írta:emléxem mikor első alkalommal tértem be oda, bementünk kértünk inni és szóltak h zárás szal gyorsn megittuk. kértünk még1 kört azt is kiadták de bezártak és jófejek voltak mert átöntötték vmibe (nem emléxek már arra h mibe) és elvihettük
majd kérünk képeket, kíváncsi vok h mik történnek amdj ott![]()

cirmy írta:de ha kíváncsi vagy, miért nem mész el?
nah mind1 

pyro írta:Én kedd-csütörtök esetében egy "talán"-t mondok. 6-8 között biztos nem jó, előtte/utána meg nem tudom van-e értelme ;)

) suli? 

pyro írta:Hát ha 3-kor akarjátok kezdeni ki a fene maradna olyan sokáig, főleg h ugye elvileg másnap (nektek) suli?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég