rik írta:Ahogy észrevettem a FÖT-ből a közepe most erősen kimaradna - mármint az Össznépi, úgyhogy gondolom nem sok lesz most ebből. Sajnálom, remélem máskor majd összejön

Morfan írta:Van egy elképzelésem...
Gondolkodtam, elmélkedtem, hánytam, vetettem, utána megmostam a számat mert hányni mégsem kellemes, majd szoroztam, osztottam, határértéket kerestem és integráltam és arra a következtetésre jutottam, hogy mit szólnátok egy FÖT 2012.1-hez? Valamikor a jövő héten, amikor mindenkinek jó... vagy a ZH hét után közvetlenül?
Beszéljük meg, de legyen nagy a lelkesedés!!!
Nekem 6 után jók az időpontok. Morfan, legyél Te a főszervező! 

smycsur írta:Morfan írta:Van egy elképzelésem...
Gondolkodtam, elmélkedtem, hánytam, vetettem, utána megmostam a számat mert hányni mégsem kellemes, majd szoroztam, osztottam, határértéket kerestem és integráltam és arra a következtetésre jutottam, hogy mit szólnátok egy FÖT 2012.1-hez? Valamikor a jövő héten, amikor mindenkinek jó... vagy a ZH hét után közvetlenül?
Benne vagyok, nagy lelkesedéssel!Nekem 6 után jók az időpontok. Morfan, legyél Te a főszervező!

rik írta:smycsur írta:Morfan írta:Van egy elképzelésem...
Benne vagyok, nagy lelkesedéssel!Nekem 6 után jók az időpontok. Morfan, legyél Te a főszervező!
Támogatom énis - mostmár így a zh hét után közvetlenül valamikort
Morfan, hajrá!
Akkor keresek valami viszonylag elegáns és olcsó helyet, ami nem túl zajos és hangulatos. 

Morfan írta:
Nagyon alám adjátok a lovat!!! Na jólvan!Akkor keresek valami viszonylag elegáns és olcsó helyet, ami nem túl zajos és hangulatos.

rik írta:Morfan írta:
Nagyon alám adjátok a lovat!!! Na jólvan!Akkor keresek valami viszonylag elegáns és olcsó helyet, ami nem túl zajos és hangulatos.
Morfan, hogy állsz a nagy feladattal?

smycsur írta:Javasolnám, hogy várjuk ki vele a FIN-t. És akkor lehetne FIN-en a FÖT!![]()
Megbeszélnénk, hogy a sörsátor egyik részébe üljenek össze a fórumosok aztán kész is a találkozó.
Április 23-25 között lesz.

rik írta:smycsur írta:Javasolnám, hogy várjuk ki vele a FIN-t. És akkor lehetne FIN-en a FÖT!![]()
Megbeszélnénk, hogy a sörsátor egyik részébe üljenek össze a fórumosok aztán kész is a találkozó.
Ott nehéz úgy összehangolni, hogy jó legyen; mindíg másvalaki van programon szerintem.
Meg túl sok ember előtt lepleződné(n)k le![]()

smycsur írta:rik írta:smycsur írta:Javasolnám, hogy várjuk ki vele a FIN-t. És akkor lehetne FIN-en a FÖT!![]()
Ott nehéz úgy összehangolni, hogy jó legyen; mindíg másvalaki van programon szerintem.
Meg túl sok ember előtt lepleződné(n)k le![]()
Neked/Nekünk már úgyis mindegy!

(most ahogy így körbenéztem a szobában ez tűnik a legértelmesebbnek)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég