mimoza írta:Nem kell minden részletet tudnia... ;)

mimoza írta:
mi az, hogy nem biztos, hogy fog vele beszélni bárki is?![]()
ha más téma nem marad, akkor a félresikerült frizurák helyrehozásáról

Legalább meglátom,hogy egyesek élőben is olyan gonoszak -e :P
Enz írta:Ez a találkozó nem rossz ötletLegalább meglátom,hogy egyesek élőben is olyan gonoszak -e :P

mimoza írta:mivaaan?az én kérdésem arra vonatkozott, hogy ÉN jöhetek-e? (tekintve, hogy már végeztem a pszf-fel...)

Ő biztosan nem érne rá, hiszen éppen Acapulcoban van, ahol modellkedik, közben figyeli a tőzsdét, emellett készül a következő PSZF-es vizsgáira, és azon töpreng, hogy miért nem volt megint ideje eljutni az analízis vizsgára.Nicolettke írta:mimoza írta:mivaaan?az én kérdésem arra vonatkozott, hogy ÉN jöhetek-e? (tekintve, hogy már végeztem a pszf-fel...)
Én is azt hittem, hogy arra gondolsz, akit ,,nem nevezünk nevén..."

de amúgy mindenki köszönni fog mindenkinek és akkor úgyis bemutatkozunk 

Tima_mil írta:az elég vicces lenne bemenni az akácfába és névtáblákkal ücsörögni
én nem is tudom, h külső szemmel mire gondolnék de amúgy mindenki köszönni fog mindenkinek és akkor úgyis bemutatkozunk
inkább játszunk ivós játékot
szerintem mindenképp a febr. 15 után lenne jó, addigra mindenki feljön már pestre.. első suli hét.. lesz mire koccintani
15 szavazat van arra. jó is lenne, ha ennyien összejönnénk. az már nem is 1, hanem 2 asztal
Biztos játszott már ilyet mindenki, sőt gólyatáborban is volt ilyen "anonim alkoholisták" foglalkozás, hogy körben ültünk (esetünkben a 2 asztal megfelelő lesz
) és sorba mindenki mondta a nevét (itt majd a fórumos nevet) és az utánad lévőnek fel kellett sorolnia az előtte ülők nevét!
Így lehet, hogy jobban megjegyezzük, hogy kit hogy hívnak!
És persze aki elrontja, az iszik!
Bár ezt maximum fél óráig, ha lehet játszani!
Attól függően, hogy mennyire leszünk már/még a memorizálás határán!

Nicolettke írta:
ez mekkora már! Mint "A falu"-ban, ott volt:"akikről nem beszélünk" 

Nicolettke írta:mimoza írta:mivaaan?az én kérdésem arra vonatkozott, hogy ÉN jöhetek-e? (tekintve, hogy már végeztem a pszf-fel...)

smycsur írta:s sorba mindenki mondta a nevét (itt majd a fórumos nevet) és az utánad lévőnek fel kellett sorolnia az előtte ülők nevét!Így lehet, hogy jobban megjegyezzük, hogy kit hogy hívnak!

ifuka írta:smycsur írta:s sorba mindenki mondta a nevét (itt majd a fórumos nevet) és az utánad lévőnek fel kellett sorolnia az előtte ülők nevét!Így lehet, hogy jobban megjegyezzük, hogy kit hogy hívnak!
nekem ez már gtben sem ment

Ha nem lenne jó a társaság,akkor meg a nagy mennyiségű pia sem segíthet
:D
Csak aki annyira hangoztatja,az valószínüleg máskor sem iszik keveset,és akkor minek kerít most az ivásnak olyan nagy feneket?:D Most nagyobb jelentőséggel bír maga az esemény ^^
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég