Nicolettke írta:szívószál regisztrált!!!
Akkor mehet egyből a leleplezős topikba, hogy szívószál megvan!

Nicolettke írta:szívószál regisztrált!!!
Akkor mehet egyből a leleplezős topikba, hogy szívószál megvan!

szívószál írta:Nagyon jó volt a FÖT, örülök hogy találkozhattam veletek!
Aki nem volt ott az bánhatja, mivel így nem tudja hogy honnan jött a fórumos nevem.![]()
Bögyörő készülj, mert indulunk a suli csocsóbajnokságán.

Nicolettke írta:szívószál írta:Nagyon jó volt a FÖT, örülök hogy találkozhattam veletek!
Aki nem volt ott az bánhatja, mivel így nem tudja hogy honnan jött a fórumos nevem.![]()
Nem is bögyörőnek kell készülni, hanem azoknak, akik ki akarnak állni ellenetek!![]()

Mariann05 írta:Nicolettke írta:szívószál írta:Nagyon jó volt a FÖT, örülök hogy találkozhattam veletek!
Nem is bögyörőnek kell készülni, hanem azoknak, akik ki akarnak állni ellenetek!![]()
Nicolettke akkor már kezdhetünk is készülni!

Priviben várom! 

meg holnap is tartok, jó lesz ez így, lassan mindenkit megismerek.. 

Tracy írta:nah, ma is volt egy kis fötöcskemeg holnap is tartok, jó lesz ez így, lassan mindenkit megismerek..

ToMeSz írta:Tracy írta:nah, ma is volt egy kis fötöcskemeg holnap is tartok, jó lesz ez így, lassan mindenkit megismerek..
velem is, velem is...
én is csatlakozom a körhöz 
am a blha aluljáróban föt után még kb 5ször rossz helyen jöttem fel, mire leesett, h mi a jó irány :-D
MLazlo írta:ToMeSz írta:Tracy írta:nah, ma is volt egy kis fötöcskemeg holnap is tartok, jó lesz ez így, lassan mindenkit megismerek..
velem is, velem is...
hahaén is csatlakozom a körhöz
bazz Tomesz Téged meg nem igaz, h sose látlak a sulibanam a blha aluljáróban föt után még kb 5ször rossz helyen jöttem fel, mire leesett, h mi a jó irány :-D
ám nem tudom miért, pedig ebben a félévben elég sokat bent vagyok! csak sok órám van a géptermeknél és a büfét is előnyben részesítem 

rik írta:Idénre is lesz szervezve valami?
Most úgy szervezném hogy biztos el tudjak menni, hogy tudjam élőben kik is a fórumosok
Szerintem induljon el a suli, legyünk túl az első pár heten, aztán lehetne szervezni
Hova menjünk? 

Előzőt sajna kihagytam (mocskos betegség). 

ifuka írta:Sugár bowling?![]()
Remélem most el tudok menni 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég