smycsur írta:MLazlo írta:hmmm rákerestem neten, sztem megfelel a célnak![]()
egyébként ha vki érdeklődik még ismeretlenül: http://legjobbkocsma.hu/akacfa/index.php?p=kezdolap
Az igen!Nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly honlapjuk van!
Amúgy szerintem akkor az a hely jó lesz, tágas, olcsó, központi helyen van, és ha tényleg nem kell foglaló, akkor simán jó!
De akinek esetleg van még jobb/másik ötlete, az írjon nyugodtan.
Majd ki lehetne találni valami "játékot", valami ismerkedős játékot. Mondjuk felírjuk mindenki fórumos és igazi nevét, aztán párosítani kell, vagy nem tudom!![]()
Nem nagyon vagyok otthon az ilyenekben, szóval bocsi a gagyi ötletért, de akinek van jó ötlete írjon!!!
Szerintem elég lenne, ha valaki felírja magára valahogyan a fórumos nevét. Ha valakit érdekel az igazi, majd megkérdezi.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly honlapjuk van!
De akinek esetleg van még jobb/másik ötlete, az írjon nyugodtan.

így én is a fórumos beceneves dolgot támogatnám, mert ha vki már eljön, nehogy nekem még titkolózni akarjon .... 
az én kérdésem arra vonatkozott, hogy ÉN jöhetek-e? (tekintve, hogy már végeztem a pszf-fel...)
Téged nagyon szívesen látunk természetesen (hárombetűs pedig remélhetőleg el lesz foglalva különböző dolgaival), max barátod nem fogja díjazni, hogy a "fórummal" fogsz találkozni, amire amúgy is féltékeny!