Franyek írta:Akkor most már csak azt árulja el nekem valaki, hogy mi a hely neve????

zsozsom1987 írta:sziasztok! jó lenne valakihez csapódni majd a suliban, mert én nem tudom hol van ez a hely, azon túl, hogy a Blahán és hajlamos vagyok eltévedni...

smycsur írta:zsozsom1987 írta:sziasztok! jó lenne valakihez csapódni majd a suliban, mert én nem tudom hol van ez a hely, azon túl, hogy a Blahán és hajlamos vagyok eltévedni...
Hány óra felé jössz? Amúgy meg úgy van az útvonal, hogy ha sulitól megyünk, mondjuk a metrófelüljárótól számítva, hogy ha kijössz a metróból, akkor balról a második kijárat, és ezzel a körútra jutunk ki, a Moszkva tér irányába, és akkor ott kell menni, első utcánál lefordulni balra, ott egyből van is egy troli megálló, és azon az utcán menni még egy kicsit, és az első utca sarkán, jobbra lesz az Akácfa.
De itt talán egy kicsit jobban érthető: http://legjobbkocsma.hu/akacfa/index.php?p=elerhetoseg![]()

Holnap 16:00 órától van foglalásunk 10-20 (de átlagot mondtam, 15 főre) Lehó Anita néven. Úgyhogy ha mentek, és mondjuk nincsenek ismerős arcok, akkor hivatkozzatok rám, és akkor elméletileg megmutatják mi merre!
Ma benéztem, percre pontosan 16:49-kor, a kocsma előterében, ahol kb. 30 ember is elfér, egyáltalán nem volt senki, úgyhogy helyünk biztosan lesz, főleg a foglalással.
Még ma megálmodom, hogy hogy legyen!
: ahogy van a Burger King a Blahánál, annak a sarkán kell elfordulni jobbra, és akkor ha ott végigmész azon a kicsi utcán, pont szemben, a zebra után lesz az Akácfa! 

smycsur írta:
Zsozsom megpróbálom másképp mondani: ahogy van a Burger King a Blahánál, annak a sarkán kell elfordulni jobbra, és akkor ha ott végigmész azon a kicsi utcán, pont szemben, a zebra után lesz az Akácfa!
Hiába, a nők mindig valami bolthoz kötik a dolgokat... 

Kb holnap dől el 4 után, hogy mikor nézek be, ha betudok nézni...

mlillus írta:és a többiek? nem tudják vagy nem is jönnek?

ifuka írta:mlillus írta:és a többiek? nem tudják vagy nem is jönnek?
Gondolom, ha feliratkoztak akkor elképzelhető.![]()
u.i: Jurííít valaki még dumálja rá!
)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég