Hát nemtudom, de azért így a fórum legtöbb topikja törölve lesz (rengeteg 100 oldal feletti van), ami véleményem szerint nem a legjobb döntés... Rengeteg jó hozzászólások tűnnek így el, gyakorlatilag az egész Általános Terefere, a Gyólyás topikok is erre a sorsnak jutnak (utóbbiak ahogy nézem, már meg is történtek a 2010es kivételével...), valamint több sokat érő tantárgyi topik is eltűnik (pedig tele van rengeteg jótanáccsal), és szerintem nyugodtan mondható, hogy kár értük! Még a zárolás, majd az új témanyitás még oké, de a törlés igencsak drasztikus és nagyon rossz lépés, szerintem valahol mindenképpen meg kellene a 100 oldal feletti topikokat őrizni! Eddig már többféle karbantartást (és változást) élt meg a fórum, és úgy gondolom, hogy többé-kevésbé (inkább többé) jó döntések voltak, de a mostanira még véletlenül sem igaz ez...Peti írta:Ezen téma megvitatása: http://forum.pszfonline.hu/viewtopic.php?f=52&t=625

csomószor ott keresek vissza infók után, így nem kell a moderátorokat zaklatni.

Bettus írta:"Az Egyéb kategória 100 oldal fölötti témáit 2010.09.19-én, vasárnap töröljük, így akinek fontos levelezése van ott, az addig lementheti."
Szerintem a tantárgyi topikok nem tartoznak az egyéb kategóriába, de lehet én értelmeztem félre.

Bettus írta:"Az Egyéb kategória 100 oldal fölötti témáit 2010.09.19-én, vasárnap töröljük, így akinek fontos levelezése van ott, az addig lementheti."
Szerintem a tantárgyi topikok nem tartoznak az egyéb kategóriába, de lehet én értelmeztem félre.

brekk írta:Bettus írta:"Az Egyéb kategória 100 oldal fölötti témáit 2010.09.19-én, vasárnap töröljük, így akinek fontos levelezése van ott, az addig lementheti."
nem ertelmezed felre, szerintem is igy van. csak mikor meglattam skywalker hozzaszolasat, elfeledkeztem rola
Akkor nincs ok a pánikra 

Vissza: Közlemények megvitatása
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég