A legjobb, hogy Szilágyi tartja!
A kedvenc tanárom. 
Ugye ebből is csak csapatmunka van, és ezzel ki lehet váltani a jegyet? És milyen formában van lehetőség erre?
Nem nagyon figyeltünk, csak megalkottuk a csapatunkat...
ú
A kedvenc tanárom. 
ú

(bár elég halott szegény topik)
smycsur írta:Tudom, hogy nem annyira aktuális a topik, de nézegettem a jövőmet a PSZF-en, és úgy jön ki, hogy a 7. félévben csak ez az egy tárgyam lenne, és ehelyett inkább kimennék külföldre egy fél évre. Meg lehet ezt valahogy úgy oldani, hogy esetleg neten keresztül tartom az infót a csoporttársakkal? Vagy mennyire biztos, hogy marad ez a csoportfeladat? Köszönöm előre is, ha valaki válaszol!(bár elég halott szegény topik)

Nojmi írta:Sziasztok!
Az utolsó órára nem tudtam bemenni, mert a beadandót írtuk. Mondott valamit Tanár Úr a jegyosztásról? Vagy hogy a két beadandón kívül van-e más feladat is, esetleg vizsga?
Előre is köszönöm a választ!

Icebrador írta:Megérdeklődte már vki, h 20-án mikor lesz pontosan jegyelosztás? S ez egy időben van a pályázatkészítéssel vagy az megint majd más időpontban? Légyszi vki segítsen már plíz!:/

greatcsaba írta:mért vett fel ennyi ember uvt? Ilyen rosszak lettek az eredmények?

pulikaa írta:greatcsaba írta:mért vett fel ennyi ember uvt? Ilyen rosszak lettek az eredmények?
Bár én nem vagyok vállszerves, de ez is úgy működik, mint Válltan2 tudtommal. Mivel kollokviumos a tárgy, Szilágyi nem tudja máshogy bevinni a megajánlott jegyeket, csak ha felvesszük a vizsgát.

Icebrador írta:pulikaa írta:greatcsaba írta:mért vett fel ennyi ember uvt? Ilyen rosszak lettek az eredmények?
Bár én nem vagyok vállszerves, de ez is úgy működik, mint Válltan2 tudtommal. Mivel kollokviumos a tárgy, Szilágyi nem tudja máshogy bevinni a megajánlott jegyeket, csak ha felvesszük a vizsgát.
Most akkor felkell mindenkinek venni egy vizsgaidőpontot vagy hogy kerül majd be a jegy? mert egyelőre aláírásom van, semmi más..tud vki vmit?

Vissza: Közgazdasági és Társadalomtudományi Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég