Juhúúú!
Akkor már nemsokára jön a pénz! :-))))
kicsihod írta:Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített! Teljesített!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juhúúú!
Akkor már nemsokára jön a pénz! :-))))
ehéten nem ettem már semmit sem 

Akkor ugye ami alapból mindnekinek jár a félévben az a jegyzettám a kari pénz meg átlag alapján ugye az ösztöndíj?!
Vagy van még vm ha kolis vagyok?
Money, money, money... ;D Éhezeeeeem!! 

sztem elég nagy támogatás az is ha már bent vagy a koliba... gondolj bele mások albiban vannak és 3 vagy 4x -ét fizetik mint mi...Princess írta:Sziasztok! próba cseresznye alapon a kolisok nem kapnak vm extra juttatást?Akkor ugye ami alapból mindnekinek jár a félévben az a jegyzettám a kari pénz meg átlag alapján ugye az ösztöndíj?!
Vagy van még vm ha kolis vagyok?
Money, money, money... ;D Éhezeeeeem!!

Csak azért kérdeztem mert vki mintha azt mondta volna h a kolisok kapnak még vmit...
de legalább be tudnál járni... mgé ha sz@r lenne akkor is..Princess írta:Jól van, na...Csak azért kérdeztem mert vki mintha azt mondta volna h a kolisok kapnak még vmit...
Egyébként meg ha nem kaptam volna meg a kolit, akkor kénytelen lennék minden nap bejárni, mert alibra(semmilyenre) nincs pénzem... :-\ Ez van. Meg a bárányfelhők :P

Princess írta:Ja. Be. Akkor most harapd le a fejem, h meg mertem ezt kérdezni...
Azt hittem h a fórum azért van, h ha van vm kérdésem ide írjam... ::)
Písz

Peace!!
). Úgy tudom, hogy átutalással, még ha más banknál is vagyok, mint a suli, 2 nap alatt a számlán jelentkeznie kell az összegnek. Sajna az enyémen még nem jelent meg. Lehetséges, hogy valamit én szúrtam el? Összehasonlítottam a biztonság kedvéért, hogy a Neptunban tutira jól adtam e meg a számlaszámom és stimmel.Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? Előre is köszi 

nem gondoltom úgy hogy "hűű most azonnal leharapom a fejd" hangnemben írtam, elvégre én is kolis vagyok...Princess írta:Ha egy kicsit is odafigylesz a hangnemre amiben írták az üzenetet, bárki megállípathat egy enyhe rosszallást vagy méltatlankodást... Mindenesetre ez nem téma, én nem kaptam fel a vizet, végülis igaza van! Miért kéne a kolisoknak még külön plusz térítést kapniuk?! Én sem értettem, de azért reméltem h igazPeace!!

Amúgy sztem a számlán olyan 2-3 alatt ér rá a pénzecske, OTP-seknek asszem előbb
Én az vagyok de nem kapok értesítést hogy mi van !
Bár biztos sok ember fog ott ácsingózni :P
én már megkaptam az ösztöndíjamat...zakkant írta:Hát igen jól járnak rajtunkAmúgy sztem a számlán olyan 2-3 alatt ér rá a pénzecske, OTP-seknek asszem előbb
Én az vagyok de nem kapok értesítést hogy mi van !
HOlnap úgy is megyek be a Buzogány utcában a II.előadóban írok stat. zh-t és majd megnézem az automatánálBár biztos sok ember fog ott ácsingózni :P

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég