davidurie írta:Tényleg szívesen segítünk Oli, de biztos, hogy ez külön témát ér?
Aki érintett, az elolvassa TVSZ-ben a hatályos részt és ennyi
(no offense)

).

Hát erre való 

brekk írta:OLI NE HARAGUDJ, DE ROHADT IDEGESITO H ALLANDOAN OLYAT KERDEZEL AMI FEKETEN-FEHEREN LE VAN IRVA VALAHOVA, JELEN ESETBEN A TVSZBEN ES MEG CSAK ARRA SEM VAGY KEPES H ELOLVASD. ebbol eredoan arra kovetkeztetek, hogy igazandibol nem is erdekel a tema, csak megint az a lenyeg, hogy irjal valamit. szerintem elobb vegezd el a sulit rendesen (en is ugy tudom, hogy vannak vk-id meg speced is lesz, raadasul nem is a legkonnyebb targyakbol), aztan majd raersz agyalni ezen. allandoan elore iszol a medve borere, holott meg olyan messze vagy a tanulmanyaid befejezesetol, mint mako jeruzsalemtol.
kerlek tedd at a kerdesedet a kerdesek-valaszok topicba, mert ez a topic torolve lesz.

)
ToMeSz írta:brekk írta:OLI NE HARAGUDJ, DE ROHADT IDEGESITO H ALLANDOAN OLYAT KERDEZEL AMI FEKETEN-FEHEREN LE VAN IRVA VALAHOVA, JELEN ESETBEN A TVSZBEN ES MEG CSAK ARRA SEM VAGY KEPES H ELOLVASD. ebbol eredoan arra kovetkeztetek, hogy igazandibol nem is erdekel a tema, csak megint az a lenyeg, hogy irjal valamit. szerintem elobb vegezd el a sulit rendesen (en is ugy tudom, hogy vannak vk-id meg speced is lesz, raadasul nem is a legkonnyebb targyakbol), aztan majd raersz agyalni ezen. allandoan elore iszol a medve borere, holott meg olyan messze vagy a tanulmanyaid befejezesetol, mint mako jeruzsalemtol.
kerlek tedd at a kerdesedet a kerdesek-valaszok topicba, mert ez a topic torolve lesz.
brekk ne légy ilyen irigy, tudod jól, hogy mindkét agysejtjének kell 1-1 szakirány

brekk írta:OLI NE HARAGUDJ, DE ROHADT IDEGESITO H ALLANDOAN OLYAT KERDEZEL AMI FEKETEN-FEHEREN LE VAN IRVA VALAHOVA, JELEN ESETBEN A TVSZBEN ES MEG CSAK ARRA SEM VAGY KEPES H ELOLVASD. ebbol eredoan arra kovetkeztetek, hogy igazandibol nem is erdekel a tema, csak megint az a lenyeg, hogy irjal valamit. szerintem elobb vegezd el a sulit rendesen (en is ugy tudom, hogy vannak vk-id meg speced is lesz, raadasul nem is a legkonnyebb targyakbol), aztan majd raersz agyalni ezen. allandoan elore iszol a medve borere, holott meg olyan messze vagy a tanulmanyaid befejezesetol, mint mako jeruzsalemtol.

Oli írta:
Csak, hogy megint NE legyek beállítva sík hülyének, mint a múltkor az idegen nyelvvel kapcsolatban...
Oli írta:
Továbbá nekem a távos és nappalis tvsz alapján kell szerintem kreáljak egy harmadikat, mivel ha nem tűnt volna fel, a kérdéseim nappali és távos képzésre vonatkoznak.

Oli írta: Ergo a kérdéseimre nincsen válasz a TVSZ-ben.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég