Skywalker írta:Remélem hasonló lesz az operációkutatáshoz, mert az nem ment rosszul.

igen ezt én is érdekesnek találom ... Én elhiszem, hogy tanár hiány volt (mert ez volt a magyarázat arra, hogy a péntek 8-as kurzust megszüntették) de ezt az egész tárgyat elég vacakul szervezték meg igazából ...pyro írta:vicc, hogy egyes csoportokban 5 ember van, míg másikban meg 40. Alapból a 27 megengedett is érdekes a 20 helyre...

Lola írta:igen ezt én is érdekesnek találom ... Én elhiszem, hogy tanár hiány volt (mert ez volt a magyarázat arra, hogy a péntek 8-as kurzust megszüntették) de ezt az egész tárgyat elég vacakul szervezték meg igazából ...pyro írta:vicc, hogy egyes csoportokban 5 ember van, míg másikban meg 40. Alapból a 27 megengedett is érdekes a 20 helyre...

ráadásul bementem a tanszékre, hogy elmondjam a problémám, és úgy beoltottak, hogy elsírtam magam

öszi

A "feladatgyűjteményből" pedig melyik sorszámig?
Elmélet nem definíció lesz, hanem egy egy kicsit hosszabb kifejtés 1 témáról (ZH minta I-ben és II-ben is van rá példa, amúgy könyvben kb. az 50. oldalig bezárólag szinte bármi lehet). Szimplex módszer nem lesz. Olyan jellegű feladatok lesznek, mint ami abban a 2 zh mintában található. Az fgy-ből nem tudom, meddig kell (nincs is nekempyro írta:utolsó órai jegyzetemet elvesztettem. Mi kell zh-ra? Mármint meddig kell? És a szimplex módszerrel csak az induló tábla kell, nem?A "feladatgyűjteményből" pedig melyik sorszámig?
Elmélet meg ugye definíciók csak?
), de nyilván hasonló feladatok, mint a mintapéldákban.

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég