b23 írta:Hello!
Aki kap idén Bursát, ott van már Neptunban? Vagy mikor lesz ott szerintetek?
Csak késöbb fog felkerülni. Még egy hét biztosan. Várd türelemmel.

b23 írta:Hello!
Aki kap idén Bursát, ott van már Neptunban? Vagy mikor lesz ott szerintetek?

b23 írta:Min múlik, hogy mikor kapom meg?

petibvb írta:csak az a vicces h az önkormányzat már régesrég elutalta az iskolának!!! (beszéltem velük) ergo nem értem miért erre hivatkoznak. nekem spec nagyon kellene már

LekvárosKenyér írta:petibvb írta:csak az a vicces h az önkormányzat már régesrég elutalta az iskolának!!! (beszéltem velük) ergo nem értem miért erre hivatkoznak. nekem spec nagyon kellene már
Lehet, a többi önkormányzat még nem utalta el és arra várnak. Ha kukutyinból már elutalták de liliputiból még nem, nem fogja külön utalgatni a suli. Vagy a zh hét miatt.
Úgyhogy kiváncsian várom ,hogy mi lesz! Remélem hamarosan megkapjuk!

kkkrisssz írta:A Bursának van sulis része is? azt hittem annyit kapok, amennyit az önkormányzat odaítélt.

SadeGirl írta:kkkrisssz írta:A Bursának van sulis része is? azt hittem annyit kapok, amennyit az önkormányzat odaítélt.
Ugyanannyit tesz hozzá tesz hozzá a suli, tehát 2x annyi lesz. Legalábbis eddig így volt, gondolom nem változtattak.

Szöszke írta:SadeGirl írta:kkkrisssz írta:A Bursának van sulis része is? azt hittem annyit kapok, amennyit az önkormányzat odaítélt.
Ugyanannyit tesz hozzá tesz hozzá a suli, tehát 2x annyi lesz. Legalábbis eddig így volt, gondolom nem változtattak.
Ez nem változott semmit.
Sőt még vannak olyan emberek akik az állandó lakhely szerinti megyéjüktől is kapnak 1-2000 forintot, de ez a határozatból derül ki, amit akkor kaptunk amikor értesítettek, hogy sikeresen pályáztunk.

b23 írta:És kihez lehet fordulni, ha még jövőhéten se lesz kiírva Neptunban?
legalábbis szerény véleményem szerint. 

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég