robis37 írta:Sziasztok,
mikor lehet pályázni és hogyan erre a Bursa Hungarica-ra?
Köszönöm.
ősszel szokták kiírni a pályázatot az önkormányzatok

robis37 írta:Sziasztok,
Köszönöm.

mlillus írta:robis37 írta:Sziasztok,
Köszönöm.
ősszel szokták kiírni a pályázatot az önkormányzatok

mango írta:Mikorra várható az utalás nem tudj valaki?

Sziszi17 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az nem fura hogy még a neptunban nem jelenik meg az ösztöndíjaknál a bursa. Tavaly is kaptam akkor is később jött, de most már mindjárt vége a félévnek.
Válaszotokat előre is köszönöm.

niggaboi írta:Másnak sem írták még ki a Bursát?Utalást meg sem merem kérdezni

Ndrew írta:niggaboi írta:Másnak sem írták még ki a Bursát?Utalást meg sem merem kérdezni
Se kiírva, se teljesítve. Tavaly április 26-án jött meg, de hallottam felsőbb évfolyamos hallgatóktól júniusi utalást is

Ndrew írta:Ndrew írta:niggaboi írta:Másnak sem írták még ki a Bursát?Utalást meg sem merem kérdezni
Se kiírva, se teljesítve. Tavaly április 26-án jött meg, de hallottam felsőbb évfolyamos hallgatóktól júniusi utalást is
Kicsit körbekérdezősködtem ismerőseimnél, hogy mi a helyzet a BURSA-val. Az ELTE-n ezt az információk kapták pár hete:
"Kedves Hallgatók!
Tájékoztatásul közlöm, hogy a Wekerle Sándor Támogatáskezelő elektronikus felületén a Bursa Hungarica pályázók listája országos szinten nem elérhető. A hallgatói lista ellenőrzése és a jogosultságok visszaigazolása így nem lehetséges.
Ennek következtében sem az intézményi, sem az önkormányzati ösztöndíjak utalása nem lehetséges.
(...)
A továbbiakban az önkormányzati rész kifizetése csak akkor lehetséges, ha azt a Támogatáskezelő egyetemünk felé átutalta."

Aníí írta:Sziasztok!
Kapott már valaki esetleg ösztöndíjat? Vagy kiírták már neptunban? Mert nálam még semmi,és már május van....

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég